• Fri fragt i DK 
  • Levering: 2-3 dage
  • Gratis returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste

Retur og betaling

 

Bytteregler på varer købt på www.neye.dk

 

Du har 14 dages returret og fortrydelsesret gældende fra den dato, du modtager dine varer. Ønsker du at gøre brug af retur- og fortrydelsesretten skal du senest 14 dage efter, at du har modtaget varen tilbagesende denne i ubrugt og ubeskadiget stand. Du kan returnere din vare i den nærmeste NEYE butik eller sende den til denne adresse:


Neye Webshop
Att. Retur
Hørsvinget 1-3
2630 Taastrup


Kvittering/faktura skal medbringes eller vedlægges ved returnering af varer.

Er der byttemærke på varen, skal der også medbringes kvitteringen for ordren. Dette gælder både ved ombytning/returnering i en af vores butikker og returnering til webshoppen.
De kan også gøre brug af retur- og fortrydelsesretten ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.

Når returneringen er godkendt af NEYE, tilbagebetaler vi inden for 14 dage beløbet for den/de returnerede vare/varer til det kreditkort ordren er betalt med. Ved returnering i NEYE butik overførers beløbet umiddelbart til din konto eller refunderes kontant.
NEYE refunderer ikke de fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen.Reklamationer
Når levering er sket skal du straks undersøge om varen svare til det du har bestilt.
Er forsendelsen beskadiget ved modtagelse, eller svarer den modtagne vare ikke til den afgivne bestilling, beder NEYE dig straks give besked herom til NEYE’s kundeservice på kundeservice@neye.dk.
Alle varer købt på www.neye.dk og i NEYE er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter modtagelsen af varen.
Vil du reklamere over en fejl eller mangel skal du give NEYE meddelelse herom inden for rimelig tid og senest to måneder efter, at du har opdaget, at der er fejl eller mangler ved varen.
Ved afgørelsen af om der er fejl og mangler ved varen finder købeloven anvendelse, hvorfor forhold som varens normale levetid, fejl opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, almindeligt slid m.v. kan indebære, at der ikke er tale om en mangel.
Tilbyder NEYE inden rimelig tid afhjælpning eller omlevering af en mangelfuld vare, kan du ikke kræve afslag i købesummen eller ophævelse af købet.

Ved reklamationer kan du kontakte din nærmeste NEYE butik eller NEYE’s kundeservice på kundeservice@neye.dk.
Den mangelfulde, beskadigede eller fejlagtigt leverede vare skal returneres til den nærmeste NEYE butik eller til denne adresse:

Neye Webshop
Att. Retur
Hørsvinget 1-3
2630 Taastrup

 
Bon, faktura eller byttebevis skal medbringes eller vedlægges ved reklamationer.
NEYE refunderer de fragtomkostninger, der er forbundet med returneringen, i tilfælde af, at NEYE godkender reklamationen.

 

Sikker betaling
Du kan betale med følgende kreditkort:
Dankort, VISA/Dankort, VISA udenlandsk, EURO/Mastercard, American Express, JPC, Maestro, Acceptcard, Diners dansk/udenlandsk og VISA Electron.
Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, vil NEYE ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder NEYE sig ret til at annullere din ordre.

Ved at indsende en ordre til NEYE via www.neye.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af NEYE, vil betaling ske og du har hermed givet din tilladelse til, at NEYE kan foretage den betalingskontrol, som NEYE måtte finde passende.
Betaling bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra NEYE eller når varen er klar til afhentning i NEYE butikken.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/Nets. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.