½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Black Friday Weekend

Vær med til årets største shoppe-dage. Alt er nedsat hos NEYE. Shop dine favoritter eller få julegaverne i hus til ekstra gode priser nu. Happy Shopping!

Friday bliver til Weekend

For at sikre en tryg handel forløber årets Black Friday kampagne sig over 4 dage. Du har derfor ekstra tid til at shoppe dine favoritter, både i vores butikker og her på neye.dk. Glæd dig til store besparelser torsdag-søndag, hvor du sparer op til 50% på masser af kategorier.

Tasker

w48-CategorySpot-710x710-black-friday-spar-20-50%-på-alt-tasker-v1.jpg

Rygsække

w48-CategorySpot-710x710-black-friday-spar-20-50%-på-alt-Rygsække.jpg

Crossbody

w48-CategorySpot-710x710-black-friday-spar-20-50%-på-alt-crossbody-v1.jpg
w44-SpotComponentCTA-black-friday-favorit-forbedredelse-v1.jpg

Gem dine favoritter og bliv klar til shopping!

Som Klub NEYE medlem kan du nemt gemme dine favoritter. Giv de enkelte produkter et hjerte, så kommer de automatisk på din ønskeliste på Min side. Du kan også maile ønskelisten til dig selv og lægge dem direkte i kurven, når du er klar til at shoppe dem hjem.

Log ind og forbered din kurv

Shop julegaverne til Black Friday

Byt frem til 23. januar 2021

Benyt Black Friday Week til at få klaret julegaveindkøbene. På den måde kan du spare mange penge på gavebudgettet eller måske benytte lejligheden til at give lidt større gaver end du ellers ville have gjort.

Gode gaveidéer til jul
Dit køb støtter kræftforskning

Vidste du, at dit køb hos os støtter en vigtig sag? Uanset hvad du køber og hvornår du køber det - om det er på neye.dk eller i en af vores butikker, så støtter dit køb kampen mod kræft. NEYE-Fonden, som ejer NEYE butikkerne, donerer nemlig kædens overskud til kræftforskning.

Så tak til dig, der handler i NEYE.

Mange bække små

Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 mio. kroner til det gode formål. Takket være vores mange kunder, der køber stort som småt, i løbet af året.

Store salgsdage som Black Friday er selvfølgelig ekstra vigtige for os, da det tæller med i det store regnskab. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske, en rygsæk eller noget helt tredje – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Black Friday er kommet for at blive