SALE - spar op til 50%

Et klassisk og feminint univers

Klassiske og tidløse tasker med et feminint snit. Til den kvalitetsbevidste kvinde, der gerne vil have styr på sine essentials i taskegarderoben og til en rimelige pris.
w42_Imagebanner_3200x700_aURA4.jpg
w42_Imagebanner_3200x700_aURA4.jpg
Designet bag AURA

Det skandinaviske look og tidløse design kendetegner den nye kollektion fra Aura.

Kollektionen består af klassiske og feminine tasker, der passer til enhver lejlighed – fra den rummelige arbejdstaske med plads til laptoppen til festtasken i sart rosa eller klassisk sort med elegant kædehank.

Alle tasker er skabt i særligt slidstærkt skind, som betyder, at taskerne kan holde sæson efter sæson.

Med relanceringen af Aura er designer Mette Astrup, fra det succesfulde brand Markberg, blevet udvalgt som chefdesigner for Aura. Mette Astrup er stolt af at samarbejde med NEYE-kæden, som er ejet af NEYE-Fonden, der siden 1977 har doneret sit overskud til kræftforskning:

"På et eller andet tidspunkt i livet stifter de fleste danskere desværre bekendtskab med kræft, og det er derfor et privilegium, at jeg via mit samarbejde med NEYE får mulighed for at støtte kræftforskningen."

Aura kollektionen

I Skandinavien elsker vi at bære tasken som cross body og i den nye kollektion er udvalget af crossbody tasker og skuldertasker stort. Auras fine clutches har et skandinavisk, feminint og klassisk look som gør den brugbar sæson efter sæson. Kollektionen indeholder også klassiske workbags, som er designet med fokus på både funktion og detaljer, så du har plads til din laptop og alt det du ellers tager med dig i hverdagen.

Behind-the-Scenes

Kom med behind-the-scenes til photo shoot med Aura's model, make-up artist og designeren bag Mette Astrup

Tidsløst design

w40_Imagebanner_3200x700_AURA_v1.gif
w40_Imagebanner_3200x700_AURA_v1.gif
w42_SpotComponentCTA_1600x960_CTA.jpg

Aura kollektionen

Kollektionen består af tidløse og feminine tasker, der passer til enhver lejlighed – fra den rummelige arbejdstaske med plads til laptoppen til festtasken i sart rosa eller klassisk sort med elegant kædehank. Alle tasker er skabt i særligt slidstærkt skind, som betyder, at taskerne kan holde sæson efter sæson.
Se alle produkter