½

Final Sale - ekstra 10%

Blogger Frederikke - Fredes blog

NEYE har lavet et blogsamarbejde med 5 forskellige bloggere: Stonemuse, Nemesisbabe, Mortenandreasen, Sofiemartine og Fredesblog. Hver blogger har i forbindelse med studiestart haft fokus på den perfekte studietaske og udvalgt deres favoritter, blandt NEYEs mange brands.
w24_Imagebanner_3200x700_FREDESBLOG.jpg

Fredes blog

Frederikke er bloggeren bag Fredesblog.dk, som startede tilbage i 2009. Frederikke er født og opvokset i København, hvor hun stadig befinder sig. Som hun selv skriver kan bloggen kendetegnes ved en "kombination af mange ting, jeg elsker, men også et sted, hvor jeg eksperimenterer med nye ting og vokser." På Fredes blog kan du læse om interessen for mode, sneakers, skønhed, samt arbejde og rejser.

Om Frederikke

w24_SpotComponent_1_1200x960_FREDESBLOG.jpg

Frederikkes favoritter

Frederikke har udvalgt to favoritter, blandt NEYEs mange brands. Den første hun med det samme fik øje på, da hun besøgte vores butik i Købmagergade, var en rygsæk fra Haglöfs. Rygsækken er perfekt, når hun skal transportere computer, vandflaske og træningstøj. Derudover er rygsækken praktisk når Frederikke cykler rundt i København til alle hendes gøremål, og hun synes det er dejligt at have hænderne fri, når hun er på farten. Frederikke har valgt rygsækken i sort, så den som udgangspunkt passer til de fleste outfits, men som hun selv udtaler; "det ser faktisk ret smart ud synes jeg – hvis man lige styler det rigtigt – altså der er klart nogle jakker der ikke duer til rygsæk, men sådan er det." Se udvalget af rygsække fra Haglöfs lige her.

Det andet produkt Frederikke har udvalgt, er en fin og retro crossbody fra DKNY. Hun bruger den når hun ikke skal have computer eller træningstøj med, og den komplementerer derfor hendes rygsæk fra Haglöfs rigtig godt. Tasken er brun og blå, og med sort rem. Den passer til det meste, men den skiller sig alligevel ud i det københavnske bybillede.
Se vores store udvalg af crossbodys lige her.
w24_SpotComponentCTA_1600x960_fredesblog.jpg

DKNY

Se udvalget af produkter fra DKNY
KLIK HER