½

Final Sale - ekstra 10%

Blogger Marie My - Nemesis babe

NEYE har lavet et blogsamarbejde med 5 forskellige bloggere: Stonemuse, Nemesisbabe, Mortenandreasen, Sofiemartine og Fredesblog. Hver blogger har i forbindelse med studiestart haft fokus på den perfekte studietaske og udvalgt deres favoritter, blandt NEYEs mange brands.
w05_Imagebanner_3200x700.jpg

Nemesis babe

Marie er bloggeren bag nemesisbabe.dk, som har eksisteret siden 2010. Marie bor i København og blogger på deltid samtidig med, at hun studerer Visual Communication. Derudover gør hun sig i freelance styling og kunstretning indenfor foto og video. Med en passion for mode, visualitet og kreativitet er det også emner, som fylder på bloggen, da det er her igennem at Marie My kan udfolde sine tanker. Som blog har Nemesisbabe.dk vundet flere præmier, blandt andet "Best Fashion Blogger of the Year".

Om Nemisis Babe

w05_SpotComponent_1_1200x960.png

Marie Mys favoritter

Marie My har udvalgt tre favoritter, blandt NEYEs mange mærker. Den ene er den populære shopper fra Day Birger et Mikkelsen. Marie My har valgt denne til sit studie, da den er praktisk, rummelig og så kan hun forme tasken så den passer i hendes cykelkurv. I tasken er der både plads til hendes computer og det lille rum bruger hun til småting som læbestift, solbriller, høretelefoner og pung.

Tasken er både oplagt til studie, arbejde og fritid. Den kan sagtens bruges som weekendtaske, hvis man har brug for at pakke lidt mere end det mest nødvendige. Marie My har valgt shopperen i den friske farve pink, som skiller sig lidt ud fra mængden. Hun er normalt en meget farverig person, og denne passer derfor rigtig godt til hendes i forvejen smarte stil. Se det store udvalg af produkter fra Day Birger et Mikkelsen lige her.

Det andet produkt Marie My har valgt er en fin crossbody fra DKNY. Denne har hun valgt i rød, for som hun selv siger; "det er en fancy taske". Tasken er indrettet med to hovedrum, samt en indvendig lynlåslomme, og så er den ideel til både hverdag og fest. Køb tasken fra DKNY lige her.

Det sidste produkt Marie My udvalgte er en pung fra Belsac. Hun omtaler selv produktet som; "en skide fin og knaldrød lille satan." Denne pung er praktisk ligesom tasken, og så er den inddelt i to rum med plads til både kort og mønter. Pungen fås i flere neutrale farver, men Marie My har specifikt valgt den røde, da den skal passe til hendes farverige stil. Køb pungen fra Belsac lige her.
w05_SpotComponentCTA_1600x960.png

DKNY

Se udvalget af produkter fra DKNY
Klik her