½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Blogger Michelle - Stonemuse

NEYE har lavet et blogsamarbejde med 5 forskellige bloggere: Stonemuse, Nemesisbabe, Mortenandreasen, Sofiemartine og Fredesblog. Hver blogger har i forbindelse med studiestart haft fokus på den perfekte studietaske og udvalgt deres favoritter, blandt NEYEs mange brands.
w05_Imagebanner_3200x700_Stonemuse.jpg

Stonemuse

Michelle Nielsen er bloggeren bag livsstilsbloggen stonemuse.dk, som blev skabt i 2012. Hun er født i Midtjylland og uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet i Århus. Michelle har flere gange arbejdet med kendte brands som Coca Cola og Kähler, samt været ambassadør for brands som Ávene og Biosym. På bloggen deler hun sin kærlighed for fotografering, sammen med tankerne om blandt andet karriere, skønhed og inspiration.

Om Stonemuse

w05_SpotComponent_1_1200x960_Stonemuse.jpg

Michelles favoritter

Michelle har udvalgt tre favoritter, alle fra mærket Adax. Den ene er en computertaske, med maskuline detaljer, som giver et stilet look. Hun har valgt denne taske til sit studie, da der er plads til computer, kamera, notesbøger og hvad hun ellers har brug for til sit studie. Derudover er tasken meget behagelig at have på skulderen, hvilket Michelle sætter stor pris på, når hun ofte er på farten. Se vores udvalg af stilrene computertasker lige her.

Som et match til computertasken, har Michelle udvalgt en mindre crossbody også fra Adax. I denne taske bærer hun alle sine mindre genstande, såsom pung, mobil og nøgler, samt en lille notesbog og høretelefoner.
Michelle skriver selv på sin blog; "det er bare skønt man ikke skal rode rundt i den store taske, hver gang jeg skal betale eller låse min cykel op." Denne taske er også optimal, hvis hun ikke skal have sin computer med, så kan hun sagtens samle alle sine ting i den mindre crossbody. Se vores store udvalg af crossbodys lige her.

Det sidste produkt Michelle har udvalgt er en pung fra Adax, som ikke fylder meget i tasken, men som har plads til både kort og mønter. Hun har udvalgt den i brunt skind, som giver lidt kontrast til de to sorte tasker. Køb pungen lige her.
w05_SpotComponentCTA_1600x960_Stonemuse.jpg

ADAX

Se udvalget af produkter fra Adax
KLIK HER