½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Blogger Morten Andreasen

NEYE har lavet et blogsamarbejde med 5 forskellige bloggere: Stonemuse, Nemesisbabe, Mortenandreasen, Sofiemartine og Fredesblog. Hver blogger har i forbindelse med studiestart haft fokus på den perfekte studietaske og udvalgt deres favoritter, blandt NEYEs mange brands.
w31_Imagebanner_3200x700_morten.jpg

Morten Andreasen

Morten er bloggeren bag livsstilsbloggen mortenandreasen.com, som har eksisteret siden 2010. Det var dog først i 2012 at bloggen tog fart, grundet en kontrakt med Bloggers Delight, som er Danmark største blognetværk. Privat er Morten HF-studerende og har et studiejob ved siden af. På mortenandreasen.com kan man læse om ting lige fra mode, rejser og mad til andre personlige indlæg.

Om Morten

w05_SpotComponent_1_1200x960_morten.jpg

Mortens favoritter

Morten har udvalgt tre favoritter, fra tre af NEYEs lækre mærker. Det første produkt Morten valgte, var en rygsæk fra Bugatti. Inden han besøgte vores butik i Sønderborg, havde han gjort det klart at han søgte en taske til sit studie, som var forholdsvis neutral i farven, så den kunne passe til alt. Derudover skulle den være rummelig, da han altid har mange ting med rundt.
Den sorte rygsæk fra Bugatti passer på alle disse kriterier, og derfor faldt Mortens valg på denne. Den har plads til bøger, papirer, madpakke og vandflaske, og så har den et separat rum med plads til computeren. Derudover har den tre udvendige rum til mindre genstande, oplader og andet, den er produceret i lækkert skind og Morten omtaler tasken som "rigtig flot". Køb rygsækken lige her.
Det andet produkt Morten udvalgte, var et computersleeve, som kunne passe ned i hans nye rygsæk. Det valgte computersleeve har to rum, hvoraf det ene er til selve computeren og det andet har plads til papirer, kuglepenne, oplader og små rum til kreditkort, visitkort eller andet. Se udvalget af computer sleeves lige her.

Det sidste produkt Morten udvalgte var en lille skuldertaske fra Eastpak i sort, som han selv kalder en "manbag". Tasken har plads til pung, mobil og nøgler, når han ikke har tøj på, hvor det kan være i. Det kan for eksempel være når han er på ferie eller når han bevæger sig rundt på skolen, og har brug for at kunne medbringe hans værdifulde genstande. Køb skuldertasken lige her.

Mortens favorit

Se udvalget af produkter fra Bugatti.
KLIK HER
w05_SpotComponentCTA_1600x960_Morten.jpg