SALE - spar op til 50%

Blogger Sofie Martine

NEYE har lavet et blogsamarbejde med 5 forskellige bloggere: Stonemuse, Nemesisbabe, Mortenandreasen, Sofiemartine og Fredesblog. Hver blogger har i forbindelse med studiestart haft fokus på den perfekte studietaske og udvalgt deres favoritter, blandt NEYEs mange brands.
w05_Imagebanner_3200x700_SofieMartine.jpg

Sofie Martine

Sofie Martine er bloggeren bag sofiemartine.com. Privat er Sofie Martine 25 år, bor i Aalborg og har en passion for mode og trends, hvilket også er noget af det, som kommer til udtryk på bloggen. Sofie Martine er glad for den kreative side og som hun selv skriver, har hun altid været en kreativ pige, som nu prøver at vise det gennem sine billeder på bloggen. På bloggen kan man læse om alt fra mode og skønhed til mad og rejser.

Om Sofie Martine

w05_SpotComponent_1_1200x960_SOFIEMARTINE.jpg

Sofie Martines favoritter

Sofie Martine har udvalgt en taske fra Gigi Fratelli, som hendes NEYE favorit. Tasken skal hun bruge til sit studie, da den er meget rummelig, har to hanke og en aftagelig og justerbar skulderrem, som hun kan bruge alt efter behov. Tasken omtales også som en arbejdsmappe med lynlås, men kan både bruges til hverdag, arbejde og fritid. Tasken har et stort hovedrum, en computerlomme, samt en lille stiklomme, og så er den produceret i det lækreste skind. Der er mange muligheder i tasken, og det er nemt både at medbringe dokumenter, computer, oplader, mapper, bøger og andet. Udover de indvendige rum, er der også to udvendige lynlåsrum, hvori Sofie Martine kan opbevare mobiltelefon, pung, nøgler, læbestift og hvad hun ellers har brug for. Det udvendige rum gør at hun nemt kan få fat i sine værdigenstande, hvis det er nødvendigt.

Hun har også allerede brugt tasken som håndbagage, da hun var en tur i København med sin kæreste. Tasken har som tidligere nævnt plads til computer, kamera og de vigtigste rejsedokumenter, så hun kan have det hele samlet ét sted. Tasken er meget stilren og passer rigtig godt til Sofie Martines klassiske stil. Den fås i flere farver, men det perfekte valg for hende, var at vælge den i sort. Køb tasken lige her.

Det andet produkt Sofie Martine har valgt er en crossbody fra ADAX. Denne er rigtig praktisk når hun ikke skal have så mange ting med. Sofie Martine har blandt andet brugt denne taske på hendes ferie til Madrid. Det var varmt, og tasken var derfor perfekt, når hun ikke havde jakke på med lommer. Tasken har flere større og mindre rum, og så er der plads til pung, mobiltelefon, nøgle, makeup og hvad hun ellers får brug for i løbet af dagen. Se vores store udvalg af crossbodys lige her.
w05_SpotComponentCTA_1600x960_SofieMartine.jpg

ADAX

Se udvalget af produkter fra ADAX
KLIK HER