½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Bedst i test paraply

De farverige, og ikke mindst praktiske, paraplyer fra BLUNT er bedst i test. De har netop vundet Politikens Tjek pris og det er jo ikke så tosset, når man befinder sig på det danske regnfulde marked. Hos NEYE er vi stolte af at være forhandler af netop disse samt flere andre mærker inden for kvalitetsparaplyer. Se alle paraplyer her.
w50_Imagebanner_3200x700_BLUNT.jpg

Designet med omtanke

BLUNTs XS Metro som forhandles i NEYE, er testet i vindtunneller, hvilket gør den til den stærkeste sammenklappelige paraply på markedet. Paraplyen er bygget og testet til at kunne modstå stormvejr og regn, samtidig med at modellen nemt kan foldes sammen.

Køb Blunt paraply her


Blandt verdens bedste

Manden bag BLUNT er den new zealandske opfinder Greig Brebner, som har revolutioneret traditionelt paraplydesign med sine stabile konstruktioner. Bliv klogere på konstruktionerne her.
Vi vidste godt, at disse paraplyer er noget ud over det sædvanlige, men nu er det også bevist! BLUNT har netop vundet Politikens Tjek pris, i konkurrence med 5 andre fabrikanter. Disse paraplyer er blevet bedømt af Politikens to ingeniørfaglige testdommere, der begge underviser og forsker i konstruktion og produktudvikling.

Dommerne spår, at fem ud af de seks paraplyer i testen kun vil holde i kort tid, hvorimod BLUNTs paraply får ros for at være designet ekstra godt og med stor omtanke for miljøet. Dommer Ali Özkil siger: "Paraplyer er svære at genanvende på grund af de blandede materialer, de er fremstillet af. Der er både metal og plastik og nogle gange træ i samme konstruktion. Men når de produceres dårligt, betyder det, at millioner af paraplyer hvert år sendes til deponering på lossepladsen. Det er ikke særligt bæredygtigt."

Køb én dyr paraply - det er bedre for miljøet

w50_SpotComponent_1_1200x960_bLUNT.jpg

Køb en kvalitetsparaply

Se vores udvalg af BLUNT produkter her.
Se alle BLUNT Paraplyer
w50_SpotComponentCTA_1600x960_V1.jpg