DAY et

DAY ets mange kollektioner er skabt ud fra en vision om at kombinere smukke etniske oplevelser fra rejser med klassisk nordisk design, maskulinitet og vintage.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Historien om DAY et

DAY et er grundlagt og ejet af Keld Mikkelsen. Keld Mikkelsen er en dansk designer med sit DNA dybt begravet i mode- og tekstilindustrien. Interessen for mode stammer primært fra hans utallige rejser til Asien, hvor han, særligt i Hong Kong og Indien, fascineres af det gode håndværk og de utallige fusioner og muligheder, der er indenfor mønstre, broderier, print og skræddersyning.

Netop denne fascination bruger Keld Mikkelsen til at skabe fantastiske produkter til DAY ets kollektioner, der er fokuseret omkring tidløst design og en kvalitet i verdensklasse. Som Keld Mikkelsen selv formulerer det:
"For os ligger den evige sandhed i et tidløst design. Det er denne balance mellem kunst og håndværk, det antikke og moderne, det etniske og det internationale. Det fornyer vi og gør til vores eget med en karakteristisk skandinavisk stil".

En af DAY ets styrker er uden tvivl deres evne til at kombinere brugbarhed, fleksibilitet og det der med altid at være på farten, som mange moderne kvinder typisk er. De tilbyder f.eks. 200 nye farver og kombinationer – om året! Så det er ikke svært at finde en drømmetaske i vores udvalg af tasker fra DAY et.

Shop Day taske
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Find din favorit

Se det store udvalg af Day tasker og rygsække og find din favorit fra danske DAY et.
Køb Day taske