½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Eastpak

I 1952 startede Eastern Canvas Products Inc. med at lave duffeltasker til den amerikanske hær, og det er især leveringerne til hæren, der har skabt den kvalitet, som du i dag finder i alle Eastpaks produkter. I 1976 opdagede Mark Goldman, sønnen til ejeren af firmaet, det store marked for militærtasker af høj kvalitet og det var her at navnet Eastpak opstod.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Historien bag

I 1960 blev Eastpak etableret af Monte Goldman og brandet er efterhånden kendetegn for den cool amerikanske kultur. Eastpak startede livet som "Eastern Canvas" produkter såsom duffeltasker og rygsække til de væbnede styrker.

I 1976 bemærker Monte's søn Mark, at de studerende brugte militære rygsække som tasker til skolebøger og i den forbindelse overbeviste han sin far om at fremstille en serie af rygsække.

Kollektionen blev indført under navnet "Eastpak" og blev hurtigt en favorit som skoletaske blandt de studerende tværs over college og universitetsområderne.
Kvaliteten på Eastpaks produkter er så god, at de i 1984 blev de første nogensinde til at give en livslang garanti på deres produkter. Af lovmæssige årsager er den garanti nu sat ned til 30 år, enkelte produkter dog 2 år. Du vil altid kunne se på taskens hangtag eller plejemærket inde i tasken, hvilken garanti dit Eastpak produkt er dækket af.

Eastpak var det første brand til at bruge stoffet Cordura til at gøre sine tasker hårdere og stærkere end nogen af de konkurrerende mærker. De var også de første til at eksperimentere med vilde farver og fede prints, hvilket også gør deres produkter sjove og moderigtige i dag.

Se alt fra Eastpak
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Stort udvalg

Se vores store udvalg af skuldertasker, bæltetasker, rejsetasker, rygsække mm. fra Eastpak.
Shop Eastpak