ADAX

Nogle gange går kvalitet, design og pris op i en højere enhed – sådan gælder det for det danske brand, Adax. Adax har det, du kan have brug for inden for tasker og punge, både til hverdag og fest.
NEYE-banner_Adax-historie-blog.jpg

Historien bag

Det skandinaviske look, den gode kvalitet og sans for detaljer kendetegner Adax' tasker. Adax blev skabt i 1982 af Eugen Silfen, som stiftede virksomheden med et formål om at skabe bedre tasker end dem, han selv kunne finde i butikkerne. Lige siden brandet været kendt for at producere tasker, bælter og handsker af eksklusive materialer i høj kvalitet. Det er også årsagen til, at Adax fik sit navn. Det står for kvalitet, og er et ord, Eugen Silfen selv har opfundet.

Adax har en intension om at forene trends og funktionalitet med lækkert design og gennemførte detaljer. Det brede sortiment byder på både de klassiske og enkle styles, så vel som mere iøjnefaldende tasker som rammer tidens tendenser.
Adax arbejder kun med restlæder fra kødproduktionen, som enten er kalvelæder eller lammeskind fra New Zealand. Det er væsentligt for virksomheden, at man passer godt på køerne, da læderet altid fortæller, om køerne har haft et godt liv.

Adax lægger vægt på, at fremstillingsprocessen ikke må være skadelig – hverken for menneskene, der arbejder med skindet, eller den natur, der er i berøring med garverierne. Derfor er der, når det er muligt, udelukkende blevet brugt læder, der har en vegetabilsk fremstillingsmetode.

Se alle Adax tasker

w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Stort udvalg

Adax crossbody, shopper eller arbejdstaske? Se vores store udvalg af Adax tasker og find din nye yndlingstaske i dag.
Shop Adax taske