½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Jordnært, men aldrig kedeligt

Bliv inspireret af julens brune og cognac farvede favoritter.

Brun er nok den mest neutrale farve og giver en naturlig ro. Som alle andre farver, så findes den i et væld af nuancer, fra de lyse beige toner til de dybere mørke. Farvens enkelhed gør også, at brun passer til både kvinder og mænd. Og taler vi tasker og accessories, så er det en farve, der aldrig bliver uaktuel.

Farven der aldrig går af mode

Brun er et populært valg hos både kvinder og mænd, og er et flot og lidt varmere alternativ til den klassiske sorte. Vi er vilde med julens favoritter, som i al sin enkelhed virker tidløs og ukompliceret. Uanset om du går efter det cognacfarvede kernelæder eller det mørkebrune, så kan en brun taske understrege det klassiske look.

Shop brune dametasker

Shop brune herretasker

Only wish this year

Skal du finde den perfekte gave til manden, så er der særligt 4 kategorier, der hitter til jul.

Shop rygsække

Shop toilettasker

Shop rejsetasker


Står der computertaske på ønskelisten, så har vi også et stort udvalg af tasker med plads til computeren. En gave, der med sikkerhed vil bringe glæde hver dag.

Shop computertasker til ham

Enkelt og smukt

Mulighederne for at skue op eller ned for det klassiske look er mange. Hvis den klassiske taske gerne må gøre lidt væsen af sig, så gå efter en taske, der i kraft af dens formsprog eller design træder frem. Det kunne f.eks. være fletdetaljer, croco præg eller smukke fittings i messing.

Populære kategorier til hende:

Bæltetasker

Workbags

Crossover tasker