½

Sofistikeret enkelhed eller masser af kant

Sort er det populære valg, uanset stil. Se favoritterne denne jul.

Et sikkert hit under juletræet

Hvis du gerne vil forkæle med en ny lækker taske i julegave, så er farven sort et sikkert valg. Dyk ned i det store udvalg og find tasken, der vil gøre lykke. Vi har masser af favoritter, uanset hvilken stil eller tasketype, du er på udkig efter.
Vi elsker sort til hverdag og fest

Sorte skuldertasker findes i et væld af størrelser. Kategorien strækker sig fra den lille håndtaske med skulderrem til den større taske, som kan rumme lidt af hvert. Find den perfekte hverdagstaske eller en fin lille model, som vil få dig til at shine.
Shop skuldertasker

Festtasker

Lille og fin

For mange er en clutch den perfekte lille taske, når man skal til fest. For uanset om man er til kjole, bukser eller jumpsuit, så kan tasken sætte prikken over i’et. En lille crossbody er også et populært valg, især hvis stilen skal være mere afslappet.
Shop festtasker

Skandinavisk enkelhed

Danske kvinder har en forkærlighed for crossover tasker og er et must-have i taskesamlingen. De er super praktiske at have med på farten og findes i et hav af flotte styles. Fra de rummelige - til de små enkle modeller, med plads til det mest nødvendige.

Kæderem, markante lynlåse eller croco look?

Shop din favorit crossbody

You make me go croco

Skal den sorte taske have et twist, så kan croco looket virkelig noget. Det giver en smuk og eksklusiv effekt, uden at blive for meget. Find din nye croco favorit fra mærker som:

HERA

Adax

Markberg

Depeche

Aura

Belsac

Sort rygsæk på ønskelisten

Hvert år står der ”fed sort rygsæk” på manges ønskeliste. Måske står der også, at den skal have plads til computer, eller at den skal være vandtæt. Eller at den skal være letvægts eller i lækkert skind. Se det store udvalg af rygsække til både ham og hende.

Shop sort rygsæk

Driving Home for Christmas

Pak flot og pak godt. Shop drømmekufferten og tag på juleferie med stil. Eller glæd en du har kær med en kuffert, der holder lang tid efter jul.

Se det store udvalg af rejsetasker og kufferter fra alle de store brands.

Samsonite

Delsey

Eastpak

Aries Travel

Shop sorte kufferter

Workbags

Nyt år venter rundt om hjørnet. En dejlig anledning til at se om arbejdstasken ikke fortjener lidt mere stil. Lidt mere lækkerhed. Lidt mere dig?
Shop sorte Workbags