SALE - spar op til 50%

Vi har din ryg

Rygsækken er et hit, uanset om du elsker den for det praktiske eller det casual look. Vi ser flere og flere rygsække til mænd, der stilmæssigt matcher trends inden for både fashion og sport. Og foretrækker du læder, så har vi selvfølgelig også rigtig mange lækre modeller i cool design.

Shop rygsække til mænd
Herre_punge.jpg

Småt, men godt

Prøv en ægte klassiker på ønskelisten. Gå efter en klassisk sort pung eller vælg lyst læder for et moderne look. Find din favorit i vores store udvalg af punge i lækkert skind. Skal det være helt minimalistisk, så tjek også vores mange kreditkortholdere, der bådes findes i læder og i aluminium.

Shop kortholdere til mænd

Shop herrepunge

Punge til ham

Sæt stilen med det rigtige bælte

Et bælte kan have stor effekt på det øvrige outfit og er uundværlig i mandens garderobe, uanset om det skal passe til jeans, chinos eller jakkesæt. Som lædervare specialist har vi selvfølgelig et stort og varieret udvalg af lækre læderbælter.

 

Shop herrebælter
Herre_computertasker_og_mapper-1.jpg

Gaven der glæder hver dag

Står der computertaske på ønskelisten, så har vi et stort udvalg af tasker med plads til computeren. Opgrader arbejdstasken eller hæv niveauet på studiet med en ny lækker computertaske.

Shop computertasker

Til den rejselystne

Toilettasker er et sikkert hit under juletræet. Vi har et stort udvalg til mænd, fra mærker som Rains, The North Face, Saddler og Tyler & Co. Vælg en lækker toilettaske i læder eller gå efter de mere sporty modeller.

Shop herre toilettasker
Herre_rejsetasker-1.jpg

Perfekt til manden på farten

Glæd med en taske til træning eller weekendturen med en ny fed sportstaske eller rejsetaske. Stort udvalg af klassiske modeller i læder samt fra fashion brands som Rains, Adidas og Les Deux.

Shop duffel bags fra outdoor brands

Shop sports- & rejsetasker