SALE - spar op til 50%

Skandinavisk enkelhed

Danske kvinder har en forkærlighed for crossover tasker og er et must-have i taskesamlingen. De er super praktiske at have med på farten og findes i et hav af flotte styles. Fra de rummelige - til de små enkle modeller, med plads til det mest nødvendige.

Shop din favorit crossbody

Crossbody til hende

Workbags der fuldender dit look

Nyt år venter rundt om hjørnet. En dejlig anledning til at se om arbejdstasken ikke fortjener lidt mere stil. Hvis den klassiske taske gerne må gøre lidt væsen af sig, så gå efter en taske, der i kraft af dens formsprog eller design træder frem. Det kunne f.eks. være fletdetaljer, croco præg eller smukke fittings i messing.

Computertasker til hende
punge_dame_1.jpg

Giv en pung i gave

Prøv en ægte klassiker på ønskelisten. Find din favorit i vores store udvalg af punge og kortholdere. I lige præcis den form og farve du drømmer om.

Shop damepunge

Punge til hende

Favoritter til tasken og hylden

Toilettasker er ikke kun til rejsebrug, de er også rigtig fine til opbevaring på badeværelset. Og findes der noget bedre end en ny frisk toilettaske, der kan passe på alle ens beauty essentials.

 

Toilettasker & kosmetikpunge

Toilettasker til hende

White-bar-1.jpg
Dame_smykkeskrin.jpg

Smukke ting hitter til jul

Smykkeskrin er en oplagt gaveidé. Lige nu ser vi en stor trend med smykkeskrin, som en del af indretningen. Smykkeskrin pynter på badeværelset, men kan også være rigtigt flot, som en del af et stilleben med andre fine sager. Vælg træ, læder eller fløjls look, for et eksklusivt udtryk.

Shop smykkeskrin
White-bar-1.jpg

Prikken over i’et

Et bælte er perfekt til at pifte et outfit op, og så er det et sikkert hit under juletræet. Som lædervare specialist har vi selvfølgelig et stort og varieret udvalg af lækre læderbælter.

Shop damebælter
Dame_hjemmesko.jpg

Stay in

Gør klar til hjemlig hygge eller forkæl med noget der luner. Se det store udvalg af hjemmesko eller shop i Blød bolig, hvor du finder plaider, sengetøj og lammeskind. I kategorien Bad & wellness finder du skønne morgenkåber og håndklæder. Og fra Fan Palm har vi de lækreste sovemasker og hårbørster.

Shop hjemmesko

Sort med smukke detaljer

Hvis du vil forkæle med en ny lækker taske i julegave, så er farven sort et sikkert valg. Vælg en helt enkel eller shop en af de mange skønne styles, som i form af fittings eller farvemix, giver den sofistikerede sorte model lidt mere kant.

Shop sorte tasker
Brun_dame-1.jpg

Farven der aldrig går af mode

Gå efter de gyldne farver, hvis du søger et varmt altermativ til det klassiske sorte. Vi er vilde med de brune nuancer, som i al sin enkelhed virker tidløse og ukomplicerede. Uanset om du går efter det cognacfarvede eller det mørkebrune, så kan en brun taske understrege det klassiske look.

 

Shop brune tasker

Feminine og blide toner

Er du også vild med de rosa nuancer? Den sarte farve matcher mange blå og grå nuancer, og kan på den måde give et lyst modspil og et feminint touch i en mørk og klassisk garderobe. Find tasken, der vil gøre lykke.

Shop rosa tasker
Quilt_dame_1.jpg

Quilt trender

Trenden med quilt kommer til udtryk på mange måder. Det puffede look har noget hyggeligt over sig, men quilt ses også på tasker, med et mere stramt design. Overrask en du har kær med en skøn quiltet sag. 

 

Shop det quiltede look