SALE - spar op til 50%

Et grønnere valg

Omtanke for vores samfund har altid været en del af NEYEs DNA. Derfor giver det rigtig god mening for os at fremhæve de produkter i vores sortiment, hvor brug af mere bæredygtige materialer er i fokus.

w11_Imagebanner_3200x700et-grønnere-valg-tasker.jpg
w11_Imagebanner_3200x700et-grønnere-valg-tasker.jpg

Et udvalg med omtanke

NEYE forhandler mange brands, hvor bæredygtighed og ansvarlighed allerede er stærkt forankret i deres forretningsmodel. Og det vil der med sikkerhed kun komme mere af i de kommende år.

For at gøre det let og overskueligt for dig, har vi fremhævet alle de produkter, der lever op til NEYEs ”Et grønnere valg”. Det betyder ikke, at produkterne er 100% bæredygtige. Når vi kategoriserer vores produkter med det grønne symbol, er det ud fra følgende kriterier:

  • Produktet er fremstillet helt eller delvist af genanvendte materialer
  • Produktet er fremstillet helt eller delvist af økologiske materialer

Vi udvider løbende vores udvalg af brands med bæredygtigt fokus, på tværs af kategorier. Og vi bestræber os desuden på at være opdateret på tendenser inden for bæredygtighed, f.eks. inden for produktion og social ansvarlighed.

Her på neye.dk kan du finde alle produkter, der lever op til ”Et grønnere valg” ved at filtrere på det under materiale.
Blog_bæredygtigt_valg.jpg

Nyt GRS-certificeret brand

GRS er en international certificeringsordning for genbrugsmaterialer. Standarden sikrer samtidig, at der produceres under ordentlige arbejdsforhold og med respekt for miljøet.

Alle tasker fra det nye brand Again er GRS-certificerede og lever op til "Et grønnere valg" symbolet. Læs mere om GRS.

Again er fremstillet af genbrugsmaterialer; nylon, plast og polyester, der kommer fra overskudsproduktion i industrien eller fra brugte PET flasker. Der accepteres ingen skadelige kemikalier i produktionen.

Shop Again

Satch

Satch rygsække er perfekte som skoletaske til de større børn. Deres skoletasker er anerkendt for deres store fokus på ergonomi, funktionalitet og bæredygtighed. Alle Satch tasker er nemlig fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker. Læs mere om Satch.

Shop Satch

Ergobag

Ergobags mission er at skabe de mest bæredygtige ergonomiske skoletasker. Inspireret af ergonomien i trekking-rygsække, kombinerer Ergobag design med de funktioner, en skoletaske skal have. Taskerne er fremstillet af 100% PET-genbrugsmaterialer. Læs mere her.

Shop Ergobag

Affenzahn

Affenzahn er bluesign-mærket, dvs. at de producerer efter bæredygtige principper. Rygsækkene produceres med materialer fra genanvendte PET-flasker. Affenzahn har med andre ord øje for at passe på den klode, som vores børn skal vokse op på. Læs mere her.

Shop Affenzahn

Sandqvist

Med Sandqvist får du skandinavisk design med fokus på bæredygtighed. Ved brug af økologisk bomuld halveres mængden af Co2, der produceres, når den dyrkes, sammenlignet med konventionel bomuld. Dyrkning af økologisk bomuld bidrager desuden til økosystemernes biologiske mangfoldighed, såvel som at bruge mindre vand og at forbedre jordkvaliteten i området.
Shop Sandqvist

Markberg

Bæredygtighed, kvalitet og skandinavisk design er kerneværdier for det danske brand. Markberg mestrer alt, lige fra smukke lædertasker produceret uden spild, til cool tasker i recycled materiale. Find din Markberg favorit blandt de populære crossbody tasker, bumbags, handsker og fine smykkebokse her.

Shop Markberg

Aevor

Aevor er bluesign® partner, hvilket betyder, at de forpligter sig til disse 5 principper: Ressource produktivitet, Forbrugerbeskyttelse, Vandbeskyttelse, Emissionskontrol og Sikkerhed omkring arbejdsmilø. Aevor producerer således med stor ansvarlighed og hensyntagen til miljøet. 50-100% af de anvendte ydre stoffer er fremstillet af genbrugte PET-flasker.
Shop Aevor

XD Design

XD Design har for længst gjort tanker til handling ift. bæredygtighed og social ansvarlighed. I 2014 satte de et klart mål: ”I 2020 vil ingen af ​​vores produkter have en negativ indvirkning på vores planet”. Læs mere om XD Designs ambitiøse plan og deres beundringsværdige resultater her.

Shop XD Design

Gillian Jones

Gillian Jones støtter kampen mod plastikforurening. Foret i alle deres beauty bags er lavet af genanvendt plastik (RPET) fra verdenshavene. Når du køber et produkt fremstillet af RPET bidrager du til at reducere ny plastproduktion, at hjælpe med at stoppe plastaffald i havene samt at støtte global bæredygtighed.

Shop Gillian Jones

Ecoalf

Ecoalf er et fashion brand, der er skabt med det mål at skabe genbrugsprodukter med samme kvalitet, design og tekniske egenskaber, som de bedste ikke-genbrugte produkter.

Shop Ecoalf

Hvordan fremstilles en Satch Pack?

Alle Satch produkter er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker. Dermed får plastikaffald nyt liv og klodens ressourcer skånes. Se hvordan de bæredygtige tekstiler bliver til.

Miljøvenlig drikkeflaske

24Bottles har et mål om at mindske hver enkelt borgers CO2-aftryk, ved at fjerne behovet for almindelige engangsplastikflasker. 24Bottles er selv CO2-neutrale, hvilket er lykkedes ved at plante træer, som modsvarer den mængde CO2, som bliver udledt ved produktion og distribution.

Forlæng levetiden med plejeprodukter

Som lædervare specialist ved vi, at pleje af tasker og accessories er vigtigt, hvis man vil forlænge produkternes levetid. Uanset om der er tale om skindhandsker, lædersko eller tasker, så anbefaler vi, at du imprægnerer det, inden du tager det i brug. Det vil nemlig beskytte læderet mod fugt og tilsmudsning, og på den måde bibeholde skindets naturlige udseende og forlænge levetiden betydeligt.

Passer du godt på dine ting, kan du både glæde dig over, at de forbliver pæne, men også at du ikke behøver at købe nyt hele tiden. En anden, men ikke uvæsentlig, måde at tænke bæredygtighed på er at købe ting af en ordentlig kvalitet, da det også vil reducere omfanget af produktion af nye forbrugsgoder. Så hvis du køber kvalitet og generelt passer godt på det ved løbende rengøring og pleje, så vil det også være til gavn for miljøet på den længere bane.

NEYE forhandler et bredt udvalg af læderlotion, læderbalsam og imprægneringsspray samt naturvoks og andre udsøgte produkter til vedligeholdelse af din rygsæk, din taske, dine sko mv. Vi forhandler bl.a. plejeprodukter fra læderpleje specialisten Collonil, hvis Organic serie er baseret på over 90% naturlige ingredienser. Dvs. uden opløsningsmidler og uden drivgas. Det er både godt for miljøet og for de produkter, det anvendes på. Waterstop Reloaded er også miljøvenlig (PFC fri), men stadig meget effektiv imprægnering mod fugt.

Se alle plejeprodukter her
Se guide til pleje af læder og andre materialer her