½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Markberg

I 2007 blev Markberg grundlagt af Mette Astrup og Rune Klemmensen. De startede ud med udelukkende at specialisere sig i handsker, men er siden da vokset og har udvidet sin kollektion med skønne tasker og punge i høj kvalitet.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Kærlighed og kvalitet

Markberg er en virksomhed, der er opstået ud af kærlighed. Kærlighed til kvalitetsprodukter og kærlighed til hinanden. Markberg er nemlig startet af parret Mette Astrup og Rune Klemmesen, der både er partnere professionelt og privat. Navnet "Markberg" er en sammensætning af parrets navne, hvor MA står for Mette Astrup og RK for Rune Klemmensen. Berg er et udtryk for området i Aarhus, hvor de boede, da de grundlagde virksomheden.
I modsætning til mange andre, går parret ind for at blande arbejdsliv og kærlighedsliv – og det gælder både i forhold til deres måde at arbejde sammen på og i forhold til udviklingen af deres produkter.
Markberg går efter et moderne, gennemtænkt og funktionelt design, der gør det let at forelske sig i produkterne:"En taske fra Markberg kan altid kendes på et råt, maskulint og underspillet look, hvor du ofte skal tæt på for at spotte detaljerne". Det står altså ganske klart, at Markberg ikke har tænkt sig at gå på kompromis med noget. Produkterne har et simpelt og unikt design, hvor funktionalitet og detaljer også er vigtige elementer.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.jpg

Stort udvalg

Find din favorit i vores store udvalg af tasker og accessories fra Markberg.
Shop Markberg