½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Fint sortiment af pusletasker

Hos NEYE forhandler vi et fint sortiment af pusletasker og tilbehør, både til den kræsne køber der går op i økologi, til kunder hvis fortrukne element er kvalitet eller til dig der ønsker lidt farve og mønstre.
w19_Imagebanner_3200x700_V1.jpg

Noget for enhver smag

Hos NEYE forhandler vi en bred vifte af pusletasker fra flere forskellige brands. Hvert enkelt brand har fokus på forskellige elementer, men ens for dem alle er funktionalitet. Som noget nyt i NEYE forhandler vi det lækre brand Cam Cam Copenhagen, vis vigtigste formål er at producere 100% økologisk OCS-certificerede produkter. De har et stort ønske om, at med deres produkter, skabe fredfyldte, afslappede og fordybende stunder med dit barn, samtidig med at produkterne er praktiske og der opstår en kombination af tradition og nutidigt design.

Se alle pusletasker
Brands, som vi længe har haft i vores sortiment af pusletasker er Petit by Sofie Schnoor og Day et, men ikke desto mindre er disse produkter stadig stigende i popularitet. Petit by Sofie Schnoors helt store formål er at producere pusletasker, hvor det praktiske element spiller den største rolle. Rummene er inddelt i forskellige størrelser, så tasken kan have flere funktioner, når du er på farten. Modsat, har Day et, som man kender dem, også lagt deres forkus på udseendet. Inden for dette brand er der flere muligheder og farvekombinationer, så du har mulighed for at finde en pusletaske, der skiller sig ud, eller som passer til dit outfit eller din stil.

Cam Cam Copenhagen

w19_SpotComponent_1_1200x960_1.jpg

Day et