½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Daniel Svensson x RadiCover

RadiCover og tidligere håndboldspiller Daniel Svensson har indgået et samarbejde om, at øge kendskabsgraden til deres produkter, der forbygger mod konsekvenserne ved mobilstråling.

w05_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Samarbejdet

35-årige Daniel Svensson er tidligere professionel håndboldspiller og kræftpatient af to omgange. I dag er han kræftfri og arbejder som håndboldekspert for TV2 SPORT. Daniel Svensson har lavet et samarbejde med RadiCover, hvor han har et ønske om at øge kendskabsgraden til deres produkter og forskningen bag. De har et fælles ønske om at få flere til at tænke over bivirkningerne og de mulige konsekvenser, ved brugen af de mange trådløse apparater.

Daniel Svensson er den oplagte brandambassadør for RadiCovers produkter, da han i forbindelse med sine to kræftforløb, har med egne ord "stået på kanten og kigget ud over", og dermed mere end nogen andre, har et behov for at oplyse og beskytte både voksne og ikke mindst børn mod de sundhedsskadelige og kræftfremkaldende apparater.

Daniel Svensson

w05_SpotComponent_1_1200x960.jpg

RadiCover

RadiCover er et dansk brand der blev stiftet i 2014 på baggrund af grundlæggeren Enrico Kaarsbergs personlige oplevelser med mobilstråling. Disse oplevelser var i form af smerter i hovedet, ørene og kraftige forandringer på huden, i områder hvor hans mobiltelefon har haft sin faste plads i mange år.

RadiCover er produkter til din mobil og tablet, der ud over at beskytte mod alle hverdagens knubs og skrammer, også har en unik anti-strålingsmembran indbygget. Denne membran yder en dokumenteret beskyttelse af dig, mod op til 86 % af de skadelige mobilstråler, som mobilen udsender. Den beskytter dig både når du taler i den, bærer den i lommen eller har den liggende på natbordet.

Samtidig med RadiCovers beskyttelse mod mobilstråling, beskytter produkterne også mod kriminelles forsøg på at RFID scanne og misbruge de moderne kontaktløse kreditkort og dine personlige oplysninger. Ud over de mange funktioner, er produkterne produceret i blødt skind, med en 2-in-1 funktion med plads til kreditkort.

NEYE støtter RadiCovers ønske om at skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse enheder, og deres krav til at produkterne skal give maksimal reduktion af mobilstråling, uden at enhedernes signalstyrke påvirkes. Ved køb af RadiCovers produkter støtter du deres og NEYEs mission om at bekæmpe kræft.

RadiCover

Se vores udvalg af produkter fra RadiCover
Klik her
w05_SpotComponentCTA_1600x960.jpg