½

Black Weekend spar 20-50%*

Til de regnfulde dage

Rains er et moderne livsstilsbrand etableret i Aarhus. Rains har et bredt sortiment af tasker og accessories, der takket være det vandafvisende materiale, er perfekt til de regnfulde dage. Rains er et glimrende eksempel på, at både design og funktion kan være i top.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Past, present & future

Rains blev etableret i 2012 og har siden da fremstillet kvalitetsprodukter i et tidløst og originalt design. Stilen er skandinavisk, med funktionelle detaljer og komfort i højsædet. Rains kollektioner dækker bl.a. regnjakker, tasker og accessories og de kommer løbende med nye bud på, hvordan det moderne og stilbevidste menneske kan bevæge sig tørt igennem regnen.

Rains er inspireret af skandinavisk vejrforhold og designtradition. Og det er virksomhedens klare opfattelse, at funktionalitet ikke bør prioriteres på bekostning af designet. Rains produkter er skabt til at modstå alle former for nedbør, og reflekterer tidens modetendenser.
Netop Danmarks beliggenhed i udkanten af det europæiske kontinent, tæt ved store havområder og midt i vestenvindsbæltet bidrager til produktudviklingen. Et hurtigt regnskyl kan være både smukt og stemningsfuldt, men først og fremmest stiller det krav til beklædningen, så vel som accessories, hvis du færdes ude.

Visionen er således at skabe produkter, som bidrager til en positiv udendørs oplevelse.

Se alle Rains tasker
Se alle Rains rygsække
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Tasker og accessories i vandafvisende materiale

Se vores store udvalg af tasker, rygsække og accessories fra det danske fashion og livsstilsbrand.
Rains tasker og rygsække