Rains

Rains er et moderne livsstilsbrand etableret i Aarhus, Danmark. Rains tilbyder et bredt sortiment af vandtætte tasker og accessories til den modebevidste forbruger. For brandet her er et glimrende eksempel på, at både design og funktion kan være i top.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Det danske brand

Rains, som blev etableret tilbage i 2012, fremstiller kvalitetsprodukter i et tidløst og originalt design. I en skandinavisk stil, med funktionelle detaljer og komfort i højsædet, præsenterer Rains sin kollektion af regnjakker, tasker og accessories. De kommer løbende med nye bud på, hvordan det moderne og stilbevidste menneske kan bevæge sig tørt igennem regnen.

Rains er inspireret af skandinavisk vejrforhold og designtradition. Og det er virksomhedens klare opfattelse, at funktionalitet ikke bør prioriteres på bekostning af designet. Rains produkter er skabt til at modstå alle former for nedbør, alt imens de reflekterer tidens modetendenser.
Netop Danmarks beliggenhed i udkanten af det europæiske kontinent, tæt ved store havområder og midt i vestenvindsbæltet bidrager til produktudviklingen. Et hurtigt regnskyl kan være både smukt og stemningsfuldt, men først og fremmest stiller det krav til beklædningen, så vel som accessories, hvis du færdes ude.

Vision er således at skabe produkter, som bidrager til en positiv udendørs oplevelse.

Se alle Rains tasker
Se alle Rains rygsække
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Vandtætte tasker og accessories

Se vores store udvalg af tasker, rygsække og accessories fra det danske fashion og livsstilsbrand.
Rains tasker og rygsække