½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Saint Sulpice

Saint Sulpice har officielt været en del af NEYEs sortiment siden 2005, og efterhånden er der kommet mere og mere til. Kollektionen består af tasker, punge og accessories i kunstlæder, som falder i god smag hos forbrugeren, der går ekstra meget op i dyrevelfærd, men også hos kvinden der ønsker sig en lækker stilren taske til få penge.
w35_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Saint Sulpice - Produceret i det lækreste kunstskind

Saint Sulpice er NEYEs eget brand, og forhandles helt eksklusivt kun i NEYEs butikker og på neye.dk. Saint Sulpice er eksklusive og elegante tasker i kunstlæder, der ligner, føles og dufter som skind. Produkterne er dog ikke lavet i ægte skind, og henvender sig derfor til en lang række danskere, der går meget op i dyrevelfærd.

Produkternes design er meget klassisk og passer til den modebevidste kvinde. Inspirationen kommer fra de internationale modescener og følger altid de nyeste trends indenfor tasker, punge og accessories. Produktsortimentet består af alt fra skuldertasker, håndtasker og shoppers, til crossbodys, clutches og punge, og dette er hele tiden i konstant udvikling. For Saint Sulpice er funktionalitet og ikke mindst detaljerne i fokus, og du finder derfor ofte specielle lynlåslukninger, spænder og unikke remme, der skiller sig ud fra mængden. Hvis du derimod er mere til et enkelt design og ønsker en taske der er mere diskret, så er det også at finde i Saint Sulpices sortiment.
De fleste af produkterne er meget rummelige, med plads til lidt af hvert, og har mange indvendige og udvendige rum, hvor nøgler, pung og mobiltelefon kan ligge afsindiges. Derudover er Saint Sulpice ikke bange for at bruge kraftige farver til deres meget stilrene modeller, og producerer alt fra sorte og brune nuancer til tasker i gul, grøn og blå.

Eftersom alle Saint Sulpices produkter er produceret i kunstskind, er det muligt at holde priserne nede, så alle kan være med. Der findes noget til enhver smag, og der er med stor sandsynlighed også noget der falder i din smag.
w35_SpotComponentCTA_1600x960_v1.jpg

Saint Sulpice

Se vores udvalg af produkter fra Saint Sulpice
Klik her