½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Christina Dueholm x Markberg

Eksklusivt samarbejde i NEYE
w24_Imagebanner_3200x700.jpg

Samarbejde mellem Christina Dueholm og Markberg

Den anerkendte blogger christinadueholm.dk har i samarbejde med den danske taskedesigner Markberg skabt den smukke taske "Christina Small Bag", som forhandles eksklusivt i NEYE. Christina Dueholm er bloggeren bag bloggen christinadueholm.dk, tidligere kendt som "Passionsforfashion". Christina er uddannet designer, men har siden 2009 blogget om mode og livsstil. I 2016 vandt hun Blog prisen under kategorien 'Mode' og har i dag en af de mest populære blogs i Danmark med over 80.000 månedlige læsere.
w24_WideSpotCTA_2000x960_CHRISTINA_2.png

Trendy og cool

"Inspirationen til tasken opstod faktisk ud fra et behov, da jeg syntes, jeg manglede en taske, som var praktisk og rummelig, men stadig trendy og cool. Jeg designede derfor en taske med en hel masse rum og lommer, og fordi jeg vidste, det ville blive en taske, som jeg kom til at bruge meget, var det vigtigt for mig, at den blev i sort læder, så den passede til stort set alle outfits" udtaler Christina.

Christina Small Bag

Christina Dueholms stil er feminin, casual og rå. Denne æstetik er tydelig at spore i den smukke Christina-taske, som med sit feminine ydre prydes af flere rå lynlåse. Det er især taskens smukke og feminine design kombineret med det funktionelle indre, som gør, at Christina Small Bag falder i mange kvinders smag. Tasken er praktisk, rummelig og de mange lommer giver dig overblik over alle dine små og vigtigste ejendele. Til tasken medfølger en længere aftagelig strop, som kan justeres efter behov.
Designsamarbejdet Christina Dueholm x Markberg er mundet ud i en skøn hverdagstaske, som passer til alle kvinder, som søger lækkert og eksklusivt design, men som samtidig vægter funktionaliteten højt.
w24_WideSpotCTA_2000x960_CHRISTINA_1.png

Markberg

Se vores udvalg af tasker fra Markberg
Klik her