½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Samsonite

Samsonite blev grundlagt i 1910 og har siden designet kufferter og rejsetasker i absolut topkvalitet. Hos Samsonite er funktionaliteten i højsædet og man kan være sikker på, at der er blevet tænkt over alle detaljer.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Eksklusiv og stilfuld

Da Jesse Shwayder grundlagde Samsonite i 1910 var det forbeholdt de få, som havde midlerne til at se verden. Taget i betragtning af denne eksklusivitet, var rejser en oplevelse af høj kvalitet lige fra transporten til servicen under rejsen og også det tilbehør, der blev brugt til at transportere ens ejendele. Som en af de originale mærker indenfor rejsetilbehør har Samsonite fortsat med at udnytte deres håndværk og innovations arv, som de har opbygget gennem mere end 100 år.


Ved at identificere tendenserne og fortolke den fortsatte udvikling i de rejsendes behov, er Samsonite fortsat ledende på markedet med innovative produkter, eksklusiv kvalitet og stilfulde designs. Lanceringen af modellerne Cosmolite og B-Lite er Samsonites letteste hardside og softside produktlinje nogensinde. Med Cosmolite og B-Lite etablerer Samsonite sig som de ledende inden for letvægtskufferter.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Samsonite

Se vores udvalg af kufferter fra Samsonite
Klik her