½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Tasker og kufferter i sommerens gule farve

Der er ingen tvivl om, at sommerens helt store farve er gul. Det betyder også at vi hos NEYE har et bredt sortiment af tasker og kufferter i sæsonens hotte farve.
w18_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Den gule farve er svær at overse

Allerede nu kan det være svært at overse sommerens helt store farve, nemlig gul. Farven lyser op i alle butiksruder rundt om i landet, både i form af tøj, men i høj grad også som tasker og accessories. Den gule farve fås i et væld af nuancer, men lige meget hvordan du sammesætter denne farve, vil den altid tilføre dit outfit et strejf af sommer, sol og varme. Vi hos NEYE har også et stort udvalg af produkter i gul fra flere forskellige brands, som alle følger tidens helt store trends.

Kuffert i gul fra EPIC

w18_SpotComponent_1_1200x960_V2.jpg

Rygsæk i gul fra Fjällräven

Flere af Fjällrävens klassikere fås også i sommerens hotte farve. Blandt andet deres Räven mini model, som passer perfekt til den mindre udflugt, og deres meget populære Känken model, som fås i flere størrelser, alt efter behov.
De to gule rygsække skal nok blive et stort hit denne sommer, dog ikke kun på grund af farven. Rygsække er fortsat stigende i popularitet, og vi er derfor ikke i tvivl om, at disse to vil passe perfekt til sæsonens trend. Køb rygsække fra Fjällräven lige her.

Tasker og punge i gul fra Markberg

w18_SpotComponent_1_1200x960_markberg.jpg

Tasker i gul fra Saint Sulpice

Saint Sulpice er NEYEs eget mærke og producerer kvalitetstasker i kunstlæder til fornuftige priser. De følger altid de nyeste tendenser og trends fra de helt store modescener, og derfor er det ikke en tilfældighed at den gule farve også er at se i deres sortiment. De har både clutches, crossbodys og skuldertasker i sommerens farve, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Se udvalget af tasker fra Saint Sulpice lige her.