Når den perfekte studietaske og et godt formål går hånd i hånd

Skal du også starte studie denne sommer, så læs med her, og hør 22-årige Emil fortælle om sit studievalg, sine store drømme og valg af det mest cool studieudstyr, samt holdning til NEYEs gode formål; kræftforskning. Du får også mulighed for at se "behind the scenes" på dagen, hvor Emil og Cecilie skød billeder til vores nye skole- og studiestart katalog.
w27_Imagebanner_3200x700.jpg

NEYEs gode formål

Snart begynder tusindvis af unge mennesker landet over på en videregående uddannelse, og som nyslået studerende er der mange ting at holde styr på. Vi har et ønske om at forberede dig bedst muligt på første studiedag, med er ny studietaske, der passer til dig og dine behov. Du kan nemlig være helt sikker på, at din studietaske bliver de nye følgesvend til adskillelige forlæsnings- og undervisningslokaler. Sådan var det i hvert fald for Emil der har gjort sig nøje overvejelser i forhold til studievalg og den taske der skal følge ham. I nedenstående video kan du høre meget mere om Emil og Cecilies præferencer til deres taske og om deres holdning til NEYEs gode formål.
"Det er ret vildt at NEYE giver sit overksud til kræftforskning" lyder det også i videoen fra 22-årige Emil der til dagligt studerer til Markedsføringsøkonom. Emil har som mange andre haft kræft tæt inde på livet, og det var også derfor at han hutigt sagde JA til at bakke op om det gode formål, og stille op som model til vores skole- og studiestarts katalog. Cecilie som også er model for vores katalog, synes ligesom Emil at det er stærkt, at man støtter kampen mod kræft, hver eneste gang man handler i NEYE. På den måde kan man købe endnu flere tasker, med rigtig god samvittighed!

Vi har igen doneret et millionbeløb til kræftforskning på vegne af af alle NEYEs kunder, og det er vi stolte af! Læs her hvad pengene er gået til.

Når studietasken støtter et godt formål

Mød studerende Emil og Cecilie, der begge synes det er fantastisk, at NEYEs overskud doneres til kræftforskning. På den måde kan man få opfyldt sine ønsker om god kvalitet og stil - og samtidig støtte et godt formål.

Behind the scenes

Har du nogensinde været nysgerrig på, hvordan det foregår bag om kameraet, når vi skyder vores billeder? I nedenstående film har du nu mulighed for at se "behind the scenes", fra vores fotoskydning til skole- og studiestart kataloget på Israels Plads, med Emil og Cecilie, samt hele holdet bag.

Kom med bag kameraet

Se med her, da vi en sommerdag i juni måned skød billeder til vores skole- og studiestart kampagne på Israels plads i København.