½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

w22-Imagebanner-studiestart-active-adventurer.gif

Er du Active Adventurer?

Som aktiv studerende foretrækker du, at tilbringe tid udendørs, og er ofte på farten efter en endt studiedag – på vej til sport, strand eller skov. Du er en ægte teamplayer, og tager gerne initiativ til at komme ud og socialisere – hvad end det er med en fodbold, i en kano eller rundt om et bål. Men du nyder også dit eget selskab, og tager også gerne på eventyr alene.

Gå aldrig ned på udstyr

Studietasken skal helst være en rygsæk! Tasken skal i hvert fald være praktisk, og så sætter du krav til, at tasken skal kunne holde til vind og vejr. Du vil derfor typisk foretrække en rygsæk, fordi dens praktiske pasform og rummelighed gør livet på farten nemmere – og fordi der er god plads til computer i hverdagen og skiftesko i weekenden.

Fjällräven

Inspirationen til deres tasker finder Fjällräven i naturen. Med en vision om at blande tidløst design med funktionalitet og slidstærke materialer, får du en Fjällräven taske, der indeholder lige netop det, man typisk har brug for, når man f.eks. går en tur i naturen. Samtidig ønsker de også at tænke miljøvenlige materialer ind i deres produkter, så Fjällräven kan handle med respekt for naturen, dyrene og mennesket. Overordnet er målet, at Fjällräven skal kunne fastholde interessen for friluftsliv gennem deres produkter.

Gå på opdagelse

Hvis du er vild med natur og et liv på farten, så er disse brands og kategorier helt sikkert noget for dig.

Rygsække

w23-CategorySpot-studiestart-active-kategori-rygsække.jpg

Duffelbags

w23-CategorySpot-studiestart-active-kategori-duffelbags.jpg

Drikkeflasker

w23-CategorySpot-studiestart-active-kategori-drikkedunke.jpg

Fjällräven

w23-CategorySpot-studiestart-active-brands-fjällräven.jpg

Haglöfs

w23-CategorySpot-studiestart-active-haglöfs.jpg

The North Face

w23-CategorySpot-studiestart-active-the-north-face.jpg