w22_Imagebanner_3200x700_sustainable-shopper-v3.gif

Er du Sustainable Shopper?

Som Sustainable Shopper gør du dit for at bidrage til en mere bæredygtig livsstil. Hvis der er mulighed for at vælge et bæredygtigt produkt, så er dét det naturlige valg for dig. Du træffer typisk smarte valg om din livsstil og dit forbrug, som f.eks. affaldssortering, genbrug og økologi. Når der shoppes går du ofte efter rolige og rare farver, der nemt kan matches på kryds og tværs, og som passer ind med tidens trends.

Reduce. Reuse. Recycle.

Hvis der er mulighed for at vælge et bæredygtigt produkt, betaler du, som Sustainable Shopper, gerne lidt mere for det. Det gælder også, når det kommer til studietasken. Her foretrækker du en taske, der er fremstillet med omtanke på miljøet, og som har minimalt miljøaftryk. Din studietaske skal altså være en bæredygtig taske, der kan bruges igen og igen.

Aevor

Aevor rygsække taler til unge, der tør gå imod strømmen på en afslappet og stilet måde. De moderigtige rygsække appellerer til dem, der sætter pris på at skille sig ud, på den gode måde. Det handler dog ikke kun om at se godt ud, for Aevors unikke design fokuserer i høj grad også på funktionalitet og kvalitet i topklasse. Genbrug er en hjørnesten i Aevors bæredygtighedsstrategi og tjener til at minimere deres påvirkning af miljøet, når de fremstiller deres produkter. Aevor bruger stoffer med et genanvendt PET-flaskeindhold på 50%-100%. PET-genanvendelse har flere store fordele: Der produceres mindre affald, og der er brug for færre naturressourcer til at producere en færdig rygsæk. Dette reducerer mængden af uundgåelig miljøforurening betydeligt.

Brands og kategorier til dig

Hvis du er vild med bæredygtighed, så er disse brands og kategorier helt sikkert noget for dig.

Rygsække

Drikkedunke

Totebags

Aevor

Sandqvist

XD Design

w27-SpotComponentCTA-bæredygtighed-tasker-rygsække-kufferter-v1.jpg

Det bæredygtige valg

Omtanke for vores samfund har altid været en del af NEYEs DNA. Derfor giver det rigtig god mening for os at fremhæve alle de bæredygtige valg, der er at finde i vores store sortiment.
Læs mere her