• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Penalhuse

Penalhuset er en rigtig vigtig del af dit barns skoletaske. Det er ikke blot vigtigt, fordi det indeholder alle de redskaber, der er nødvendige for at løse skoleopgaver og lektier godt og kreativt. Det betyder også noget i forhold til den måde, som børn kommunikerer med hinanden på. Med det menes, at det altid er spændende at se, hvilket penalhus sidemanden har, og hvilket indhold hans eller hendes penalhus har. Hvem har fx det fineste viskelæder eller det største udvalg af farveblyanter? Derfor er valget af penalhus meget vigtigt. Find et flot penalhus og fyld det med spændende sager. Så er dit barn klar til skolestart. 

Populært i kategorien

Børn  /  Penalhuse (157)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (157)

Børn  /  Penalhuse (157)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (157)

Penalhuse til børn

Her hos neye.dk tilbyder vi et hav af penalhuse fra forskellige brands, der er kendt for deres høje kvalitet og fokus på funktionalitet. Blandt vores mærker finder du både JEVA, Eastpak, Ticket to Heaven og Beckmann – alle anerkendte mærker, der har styr på det, de laver, og som giver det der ekstra lille touch, der betyder meget, når man er kommende nyt skolebarn. Ydermere findes alle penalhuse på vores side naturligvis til en pris, der er til at betale. Her på neye.dk går vi op i, at høj kvalitet ikke skal være lig med en høj pris. Kvalitet er noget, vi alle har ret til. 

 

Stort udvalg af penalhuse, alle med et spændende indhold

Mange af vores penalhuse her på neye.dk kommer med et indhold af blyanter, farveblyanter, viskelæder og hvad der ellers er brug for i løbet af skoledagen. Se eksempelvis det super seje One Zip penalhus fra JEVA med en sej fodbold og fodboldmål på. Eller hvad med Beckmanns flotte blå penalhus med en sej dinosaur uden på? Ticket to Heaven penalhusene findes i de samme flotte mønstre, som du også finder på skoletaskerne af samme mærke, således at dit barn også har let ved at genkende sit penalhus, hvis det skulle blive væk.

Er det et mere enkelt penalhus, der er på ønskelisten, kan du med fordel klikke musen hen på det enkle lilla Eastpak penalhus. Eastpak har i rigtig mange år været rigtig populært, og det er da heller ikke uden grund. Eastpak tilbyder en kvalitet, der er svær at hamle op med, og de er så sikre på denne kvalitet, at de giver 30 års garanti på alle deres produkter. Du kan derfor med ro i maven købe et Eastpak-penalhus til dit barn og sikre, at det holder en hel skoletid – eller indtil at dit barn ønsker sig et nyt.

Her hos neye.dk går vi meget op i, at de ting vi sælger, er nogle der holder. Derfor har vi håndplukket de bedste og mest populære brands, hvor der ikke hersker nogen tvivl om, at kvaliteten er helt i top. Bestiller du et penalhus på neye.dk, kommer det frem til dig indenfor 2-3 hverdage. Har du brug for at returnere penalhuset, kan du altid komme forbi en af vores landsdækkende NEYE butikker og returnere det helt gratis. Når du køber et penalhus hos neye.dk eller i en af NEYE butikkerne, går en del af overskuddet desuden til Kræftens Bekæmpelse. Du kan stoppe din søgning efter et besøg hos NEYE – for du finder helt sikkert det perfekte penalhus lige her!