• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Rygsække

For et barn er rygsækken ikke blot et praktisk redskab, der skal fragte ting fra a til b. Det betyder nemlig også noget for barnet at få en følelse af at drage på tur, hvad enten det er ned i supermarkedet, hen i børnehaven eller på rejsen. For børn er rygsækken nemlig lig med det at ”tage afsted”. Derfor er det en vigtig del af barnets hverdag at have en rygsæk, som er flot og som er let at være stolt af. Derudover er det selvfølgelig stadig vigtigt, at rygsækken sidder som den skal, og rygsækken skal derfor sidde højt på ryggen, således at den belaster den lille børneryg så lidt som muligt. 

Populært i kategorien

Børn  /  Rygsække (208)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (208)

Børn  /  Rygsække (208)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (208)

Rygsække til børn

Her hos neye.dk tilbyder vi kun børnerygsække af en høj kvalitet og med flotte og seje mønstre og prints, der gør det svært for dit barn ikke bare at ønske sig det hele. Derudover går vi op i, at prisen skal være til at betale, så hos neye.dk er høj kvalitet ikke nødvendigvis lig med ubetalelig pris. Du kan derfor med sikkerhed finde noget, der passer til dig og dit budget, så du med ro i sjælen kan tage afsted på ferien eller hen i børnehaven. Blandt vores mærker finder du Ticket to Heaven, American Tourister, Disney og Fjällräven.

 

Stort udvalg af rygsække – hvor det er svært kun at ønske sig én

Vores udvalg af rygsække spænder bredt, og varierer i design, form og størrelse. Vi tilbyder blandt andet de små klassiske Kånken Kids rygsække fra Fjällräven, der i årevis har været utroligt populære i mange børnefamilier. De blev i sin tid designet, fordi mange yngre mennesker og børn i en tidlig alder fik rygproblemer på grund af forkertsiddende tasker. Leder du efter et andet design end Fjällräven, kan du med fordel også tjekke vores udvalg af Eastpak rygsække i forskellige farver til børn. Eastpak er kendt for sin utrolige kvalitet og en 30 års garanti på alle produkter, så det ikke kun er storesøster, der får glæde af rygsækken, men også den mellemste og den mindste.

Er du eller I mere på udkig efter en flot rygsæk med et spændende mønster eller tryk, kan du klikke dig lidt rundt blandt vores seje udvalg af DISNEY rygsække. Blandt disse rygsække finder du både Star Wars og Spiderman print, så det er nemt at glæde sig til at få tasken på ryggen. Blandt vores rygsække finder du også skoletasker til de allermindste, der lige straks starter i skole. Blandt andet finder du de populære JEVA skoletasker med indbygget drikkedunk, gymnastikpose og madkasse. Taskerne er designet, så de er så lette som muligt uden indhold, og det derfor kun er indholdets vægt, man behøver at bekymre sig om.

Vi er glade for, at vi her hos neye.dk med ro i sjælen kan lade dig og dit barn vælge lige præcis den rygsæk, I gerne vil have, uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Alle vores rygsække sidder nemlig godt og holder længe.

Bestiller du din rygsæk på neye.dk, kan du forvente en leveringstid på 2-3 hverdage. Du kan desuden gratis returnere dine varer i en af vores landsdækkende NEYE butikker, hvis du ombestemmer dig og ønsker nogle andre varer. I vores butikker tilbyder vi desuden kyndig vejledning til hver en tid. God tur!