• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Clutch

Hos neye.dk har vi et stort udvalg af de populære clutch tasker. Clutch tasken er i dag et must have hos enhver kvinde, da den kan bruges til rigtig mange ting og kan være med til at give dit outfit et ekstra touch. Clutch taskerne findes i mange forskellige størrelser og former. For eksempel kan du få en i størrelsen, hvor den kan bruges som pung, hvis du er en af dem, som har mange medlemskort og bonner, der skal være plads til. Hvis du bruger en clutch som pung, vil der også ofte kunne være plads til en mobiltelefon og et sæt nøgler. På den måde kan du have det hele samlet ét sted, hvis du ikke vil have din taske med ud af døren. 

Det smarte ved en clutch er, at den er lige præcis så rummelig, at du kan have dine vigtigste ting i den, men samtidig er den ikke større end, at du hurtigt kan finde din pung, telefon eller nøgler.

Populært i kategorien

Hende  /  Clutch (182)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (182)

Hende  /  Clutch (182)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (182)

En clutch til alle anledninger

En clutch kan bruges til en alle typer events og lejligheder. For det første kan den bruges som den lille taske, den er. Men den er mere end bare en lille taske. De fleste clutch tasker er beregnede til, at de skal holdes i hånden. Sådanne tasker uden rem vil passe perfekt til at bruge som pung eller en mindre taske i den store taske.  Men en clutch uden rem kan også bruges, hvis du skal til et fint arrangement, hvor det ikke vil klæde dit outfit, hvis du skal gå med en rem over skulderen. Der noget elegant over at bære en fin lille taske i hånden. På den måde kan tasken også blive en vigtig del af dit udtryk, og blive prikken over i'et i dit outfit.

Ofte kan du også købe en clutch med tilhørende skulderrem. Det gør det enormt praktisk, at du ikke hele tiden skal gå rundt med din clutch i hånden, hvis du for eksempel er i byen. De fleste clutch tasker har en aftagelig skulderrem, så din clutch derved er velegnet til forskellige lejligheder. Mange har også en lille rem til at sætte om håndleddet, så du kan være sikker på, at du ikke taber den, når du holder den i hånden.

Clutch tasker i mange former og farver

Hos neye.dk finder du mange forskellige clutch tasker, som alle har deres eget karakteristiske udseende. Selvom en clutch kun er en lille taske, kan den have stor betydning, når du skal sætte sidste finish på dit outfit. Derfor kan du hos os finde clutch tasker i mange forskellige former og farver, så du kan finde en, som passer til din stil til hverdagsbrug eller en, som skal passe til et helt særligt sæt tøj til en speciel anledning. Du finder clutches med fine detaljer som perler, nitter eller i stærke farver.

På vores hjemmeside kan du finde gode råd om, hvordan du bedst plejer de produkter, du køber hos os, hvad end det er læder, nylon eller noget helt tredje.