• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Damepunge

En pung er en uundværlig ting for de fleste af os. Uanset hvor vi skal hen, har vi den næsten altid med os, for det er her, vi har vores dankort, kørekort og alle de andre vigtige plastikkort, som vi ikke kan undvære. Derfor er det vigtigt at finde den pung, som passer til dine behov. Måske er du en af dem, som aldrig har kontanter og andet ragelse i din pung, og så kan det være, at den bedste løsning for dig er at få en kortholder eller et mindre kreditkortetui.

Kortholdere og kreditkortetuier kan fås i mange forskellige versioner. Den fås blandt andet i plastik, stål og læder. Fordelen ved en kortholder er, at den ikke fylder ret meget, og derfor er den nem at have med over det hele, da den let kan passe i bukse- eller jakkelommen. 


Måske er du en af dem, som synes det er irriterende at dine nøgler ligger i bunden af din taske og rasler. Desuden kan ubeskyttede nøgler ridse din telefon og solbriller. Dette undgås let med en nøglepung, som er lavet specifikt til at opbevarer nøgler.

Populært i kategorien

Hende  /  Damepunge (594)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (594)

Hende  /  Damepunge (594)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (594)

Find den rigtige damepung

Du finder mange forskellige former for punge hos neye.dk, så du kan nemt finde den model, som passer til dine behov og din stil. En af de mange former for punge, du kan finde på vores side, er mobilpungen. En pung, hvor du kan kombinere god beskyttelse til din telefon med plads til kort og eventuelt også kontanter. Da det er de færreste af os, som tager nogen steder hen uden vores telefon, er mobilpungen en god måde at sikre, at du altid har dankort eller kontanter med, når du bevæger dig ud i verden. Nogle mobilpunge findes også med en rem, som du enten kan hænge rundt om halsen eller tage rundt om håndleddet. Med en mobilpung slår du to fluer med et smæk - mobil og kreditkort samlet ét sted.

På neye.dk finder du også et stort og varieret udvalg af de mere klassisk damepunge, hvor der både er plads til kort, kontanter, bonner, børnebilleder og hvad du nu ellers opbevarer i den. Du kan finde et udvalg af punge til damer i mange forskellige lækre materialer. Du kan for eksempel få punge i læder og skind af den bedste kvalitet og i mange forskellige farver og skindtyper.

Lækre punge til damer fra Belsac

På neye.dk har vi mange populære mærker at vælge imellem, når du skal finde din nye pung. Vi har blandt andet mærker som ADAX, DKNY, Gigi Fratelli og Belsac. Blandt andet Belsac er et af de meget populære mærker, og det er nemt at forstå, når man ser deres lækre design af punge. Belsac laver damepunge i et enkelt og stilrent design. Samtidig bruger de læder af en rigtig god kvalitet, når de skal finde materialer til deres punge.

Belsacs punge falder i de flestes smag, men hvis du har lyst, er der på vores side også mulighed for at finde punge med mere spræl i farver og mønstre. Måske kunne du tænke dig en pung i rød eller en pung med leopardprint?

Uanset hvad du søger, kan du altid være sikker på at få hurtig levering, ligesom du på neye.dk kan finde gode råd og vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder din nye pung.