• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Håndtasker

Hos neye.dk finder du et meget stort udvalg af håndtasker i alle tænkelige farver, former og materialer. Uanset hvad du leder efter, har NEYE med garanti en håndtaske, som falder i din smag, som som passer til din stil og dine behov til en god håndtaske. Hos NEYE har vi håndtasker til kvinder i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med, uanset budget.

Håndtasken er en uundværlig genstand for de fleste kvinder. Det er her vi kan samle alt vores rod, når vi har travlt og hurtigt skal ud af døren. Det er her, vi kan opbevare vores telefon, penge og læbestift, når vi er i byen i et outfit, hvor der bare ikke er gjort plads til et par lommer.

Ud over det praktiske i at have en taske, hvor du kan samle alle de ting, du ikke kan undvære i løbet af dagen, så kan den rigtige håndtaske også være et statement og en vigtig del af din påklædning, som er med til at give det sidste touch. Håndtasker kan bruges som farverige accesories, som kan give et enkelt og elegant outfit et lille twist, og herved bliver prikken over i'et.

 

Populært i kategorien

Hende  /  Håndtasker (99)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (99)

Hende  /  Håndtasker (99)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (99)

Håndtasker i alle afskygninger


Det er nok de færreste kvinder, som mener, at det er tilstrækkeligt kun at have én taske. Derfor har vi hos neye.dk altid mange forskellige tasker i flere forskellige størrelser, så du kan finde en håndtaske, som passer til dine behov. Hvis det er en taske, der skal bruges til at tage med i byen, er det som regel mest praktisk og smart at have en lille håndtaske med, så du ikke skal bekymre dig om at ramle ind i folk med din taske.

Hvis det derimod er en taske, som du gerne vil bruge i hverdagen, og når du skal på arbejde, kan det være fornuftigt at finde en taske med god rummelighed. På den måde er der både plads til makeuppungen, kuglepenne, nøgler og måske en tablet.

Vi har mange forskellige mærker at vælge imellem, når du skal finde din næste håndtaske hos os. Blandt andet har vi tasker fra ADAX, DKNY og Saint Sulpice. Uanset hvilket mærke du vælger, kan du være sikker på, at den taske, du finder, altid vil være i en god kvalitet, som kan holde i mange år.

De nyeste modeller af håndtasker


Hos neye.dk arbejder vi altid på at have de nyeste modeller af håndtasker hjemme i vores webshop, så du kan være med på de nyeste trends og tendenser. Moden skifter hele tiden, og derfor får vi også ofte nye modeller hjem. Hos os er det dog også muligt at finde de ægte klassikere, som du kan være sikker på, vil være smarte i de næste mange år.

Når du handler hos neye.dk, kan du altid være sikker på at få en hurtig levering. I Danmark bestræber vi os på at levere dine varer 2-3 hverdage, efter du har gennemført din bestilling. Samtidig kan du få gratis levering, hver gang du køber for over 399 kroner i vores shop. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst plejer din nye taske, kan du finde gode råd og vejledning på neye.dk om, hvordan du bør vedligeholde materialet.