• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Rygsække

Hos neye.dk kan du finde et bredt udvalg af rygsække til kvinder – i mange forskellige modeller og populære mærker. Vi forhandler blandt andet de kendte mærker Herschel, Fjällräven og Eastpak.

Med den rigtige rygsæk kan du være sikker på, at der er plads til det hele, hvad end det er en rygsæk, som skal bruges til skole eller en rygsæk, som skal bruges til at tage med på tur eller noget helt tredje, så er der god mulighed for at finde den helt rigtige rygsæk her hos NEYE. 

Populært i kategorien

Hende  /  Rygsække (633)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (633)

Hende  /  Rygsække (633)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (633)

Den rigtige rygsæk til studiet

Hvis du er studerende eller går i skole, er det vigtigt at have den rigtige taske, hvor der er plads til alle de ting, du skal medbringe til en lang dag. Både bøger, computer, madpakke osv. Derfor fokuserer vi hos neye.dk på at have et bredt udvalg af rygsække i forskellige størrelser og stilarter og med forskellige funktioner. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan finde den rygsæk, som passer helt til dine behov. For når du skal bruge en taske hver dag de næste mange år, er det vigtigt, at du finder den, som er helt rigtig for dig.

Hos neye.dk har vi blandt andet de populære Herschel tasker. Vi har flere forskellige modeller, som samtidig kommer i forskellige farver, så du selv kan bestemme, om du er til en klassisk sort eller blå, eller om du gerne vil have en taske, hvor der er gang i farverne. I rygsækkene fra Herschel er der plads til en 15 tommer computer, så det er et oplagt valg, hvis du skal have en taske med god rummelighed, og hvor der samtidig er fokus på flot design.

På vores side kan du også finde diverse tasker fra Haglöfs. Deres rygsække egner sig både til studiebrug og til arbejdet, men de er et oplagt valg, hvis du har behov for at have en taske med, når du dyrker motion eller skal ud at rejse. Her er komforten nemlig i højsædet, og du er sikker på, at tasken sidder godt fast på ryggen og over skuldrene, og herved støtter din ryg mest muligt.

Damerygsække i mange forskellige materialer

Hos neye.dk har vi et stort og varieret udvalg af rygsække, som findes i mange forskellige materialer. Du kan blandt andet få tasker i kanvas, som for eksempel Fjällräven rygsække og Fjällrävens relancering af ikon tasken Re-kånken. Men vi har også et stort udvalg af de farverige Eastpak rygsøkke - vælg mellem mange farver og møstre.

Derudover kan du også få smarte og stilfulde damerygsække i ægte skind fra ADAX, Jost eller Belsac. Her er kvaliteten i top, og der er lagt stor vægt på et flot og praktisk design.


Der er derfor mange muligheder for at finde den praktiske taske, som kan holde til både vind og vejr, men også for at finde en klassisk flot rygsæk i lækkert design, så du ikke skal gå på kompromis med din stil eller æstetik.