• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Skuldertasker

Hos neye.dk har vi et bredt udvalg af smarte skuldertasker til kvinder. Uanset hvad dine behov er, og hvad du søger ved en skuldertaske, har vi helt sikkert noget, som vil falde i din smag. Hos NEYE finder du skuldertasker i flere forskellige farver, former og størrelser, så der altid er en skuldertaske, som svarer til de behov, du står med - og som også matcher din stil og designæstetik.

Skuldertasken er en taske med rigtig mange funktioner, som kan anvendes til mange forskellige lejligheder. Derfor er det også et must for enhver kvinde at have en skuldertaske – eller flere – i taskesamlingen. På siden her kan du se nærmere på vores store udvalg af smarte og stilfulde skuldertasker. 

Populært i kategorien

Hende  /  Skuldertasker (303)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (303)

Hende  /  Skuldertasker (303)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (303)

Find din næste skuldertaske hos neye.dk

Der findes mange forskellige størrelser, når det kommer til skuldertasker. Kategorien skuldertasker strækker sig nemlig over alt fra den lille håndtaske med skulderrem til den større taske, som kan bruges til arbejde eller måske til en weekendovernatning. Taskerne med skulderrem er derfor anvendelige til mange forskellige formål. Du går derfor sjældent galt i byen, når du kommer en skuldertaske.

Hvis du står og mangler en skuldertaske, som du kan bruge, når du skal på arbejde, har vi et bredt udvalg, som både kan bruges på jobbet og alt muligt andet. For eksempel kan du på neye.dk få en dame skuldertaske til arbejdsbrug, hvor der er plads til, at du kan have din computer og/eller tablet med. En computertaske lyder måske ikke særligt spændende, men her på siden har vi mange forskellige modeller, som alle udstråler stil og kvalitet, samtidig med at de er praktiske og rummelige.

En stor skuldertaske kan være den helt rigtige løsning, hvis du leder efter en smart weekendtaske med stor rummelighed. For eksempel kan vores modeller fra DAY være et godt bud på en taske, som både kan bruges, når du skal af sted på en overnatning eller som weekendtaske. Samtidig har den en god størrelse, så tasken også let fungere som arbejdstaske. Der er altså mange muligheder, når du skal i gang med at finde din næste dame skuldertaske.

Mange kendte mærker

Hos neye.dk har vi skuldertasker fra mange forskellige kendte mærker, for eksempel ADAX, Markberg og GiGi Fratelli. Du finder skuldertasker til damer i mange forskellige prisklasser, så der er en taske til ethvert budget. Hos os kan du både finde tasker, som modsvarer den nyeste mode lige nu, og dem, som vil være klassikere de næste mange år frem på grund af deres stilrene og tidsløse design.  

Vi har et stort udvalg af tasker i lækre materialer. Både i skønne stoffer og nylon, men også i det mest lækre læder og kvalitetsskind. Vi har derfor skuldertasker til de fleste anledninger. Du kan både finde en casual smart taske, som er perfekt til arbejde eller aktiviteter, hvor den skal være nem at vedligeholde. Samtidig har vi også smukke tasker, som med deres lækre design vil passe perfekt til en aften i byen eller familiefødselsdagen.