• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Toilettasker

Hvis du skal ud at rejse, på weekendtur eller måske bare en på enkelt overnatning, er det nødvendigt at have toiletsager med, hvorfor det en toilettaske og en kosmetikpung er en uundværlig del af din taskesamling. Som kvinder skal vi ofte have en del toiletsager med os, når vi skal nrejse eller på weekendtur, og derfor er det vigtigt at finde en toilettaske, hvor der er plads til både hudpleje, tandbørste og hårprodukter. Hos neye.dk har vi et bredt udvalg af makeup- og kosmetikpunge samt toilettasker til enhver smag. Du kan altså være sikker på at finde lige præcis den toilettaske, som passer til dine behov, men som også er flot og elegang, og en man gerne vil vise frem på toiletbordet.

Hos neye.dk forhandler vi toilettasker fra mange kendte mærker. Her på siden får du et godt overblik, og du finder dame toilettasker fra brands som DAY, Oilily og Gillian Jones. Alle mærker har flere forskellige modeller og størrelser, og flere af vores mærker har også sæt, hvor du både kan få en makeuppung og en rummelig toilettaske. Hvis du er en af dem, som altid har mange toiletsager med, er der altså god mulighed for at finde en taske, hvor du kan have alle dine ting. 

Populært i kategorien

Hende  /  Toilettasker (205)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (205)

Hende  /  Toilettasker (205)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (205)

Et bredt udvalg af skønne toilettasker fra DAY

Et af de mest populære mærker på vores side er det danske mærke DAY. Du kan både få toilettasker og makeuppunge fra DAY, som er let genkendelige på grund af deres klassiske design, kvalitet og rummelighed. Både makeup-, kosmetikpungene og taskerne fås i flere forskellige farver og mønstre, så uanset om du er til stærke farver og mønstre eller er mere til de neddæmpede toner, så er der med stor sandsynlighed noget, som vil falde i din smag.

Toilettaskerne fra DAY findes i flere forskellige størrelser og modeller. Du kan blandt andet finde en firkantet model, hvor det er nemt at holde styr på alle dine ting, eller du kan investere i en toilettaske i den klassiske ”poseform”.

Den oplagte toilettaske til rejsen

Når du skal ud at rejse, er der mange ting at holde styr på. Derfor er det rart, at det ikke er nødvendigt at bekymre sig om, hvad du kan tage med igennem lufthavnen ved sikkerhedskontrollen. Hos neye.dk har vi nemlig et udvalg fra Gillian Jones af kosmetikpunge, hvor du kan få små tilhørende krukker og flasker med. På den måde kan du blandt andet få flere af dine toiletsager med i flyet, hvis det er nødvendigt til en lang flyvetur, og samtidigt kan du pakke lettere, når du kan fylde indhold fra dine store flasker over i noget mindre.

Du har altså mange muligheder for at finde en toilettaske eller makeuppung her hos NEYE. Vores udvalg af toilettasker og kosmetikpunge ligger i flere forskellige prisklasser, så du kan finde en, der passer bedst til dit budget.