• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Rejsetasker

Når du skal på weekendtur, på ferie eller bare har brug for en taske med rummelighed, er det et godt valg at investere i en ordentlig rejsetaske til damer. Hvis du også er en af dem, som altid finder en gammel sportstaske frem, når du skal på ferie, er det måske nu, at tiden er til at få fat i en ny og lækker taske, så du kan tage af sted på weekendtur eller overnatning med stil.

Populært i kategorien

Hende  /  Rejsetasker (139)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (139)

Hende  /  Rejsetasker (139)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (139)

Luksus weekendtasker i læder

Hvis du skal forkæle dig selv med en ny, lækker weekendtaske, vil det være et oplagt valgt at investere i en weekendtaske i læder. For det første har weekendtasker i læder et super lækkert udseende, som er meget stilrent og klassisk. Derudover holder en læder taske sig pæn i længere tid. Derfor kan en weekendtaske i læder eller ruskind være et moderigtigt valg til de næste mange år. Når du vælger tasker i læder af en god kvalitet og i et stilrent design, kan du også ofte opleve, at din taske bliver smukkere med tiden, da læder er et af de eneste materialer, som ælder med ynde.

Et af de mærker hos neye.dk, som laver weekendtasker i læder, er det skandinaviske mærke Saddler. Her er kvalitet og bæredygtighed i fokus, og derfor kan du købe en weekendtaske fra Saddler med god samvittighed og med vished om, at det er en taske, der vil være smuk mange år frem.
Du finder også lækre weekendtasker i læder fra ADAX og luksus mærket The Bridge.

Praktiske weekendtasker i nylon eller kanvas

En weekendtaske behøver ikke at koste en formue for at være smart og praktisk. Hos neye.dk kan du derfor sagtens finde en weekendtaske i for eksempel nylon eller kanvas.

Et godt eksempel på dette er weekendtaskerne fra både Herschel og DAY. Taskerne fra Herschel har et sporty og casual look, som gør dem perfekte til at tage med til for eksempel fitness. Weekendtaskerne fra Herschel findes i mange skønne farver og fantasifulde prints, som helt sikkert vil vække opmærksomhed på den gode måde. Her er taskerne fra DAY på den anden side lidt mere nedtonede. De fås også i forskellige farver og med fine mønstre, men det er i den mere rolige ende af farveskalaen. Der er altså rig mulighed for at finde en taske, som kan falde i din smag, uanset om du er til læder, pangfarver, kanvas eller noget helt fjerde.


Når du bestiller en dame weekendtaske fra neye.dk, kan du få den leveret direkte til døren - hurtigt og bekvemt. Sørg for at give din taske den rigtige pleje, så den kan holde i mange år. Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig gerne her på siden.