• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Adax

Adax

Danske Adax leverer kvalitet og smukt design

Nogle gange går kvalitet, design og pris op i en højere enhed. Sådan gælder det for Adax. Adax har alt det, du kan have brug for inden for tasker og punge – både til hverdag og fest. Hele sortimentet er lavet i en fantastisk kvalitet og i et design, som både kan være klassisk eller moderigtigt. En Adax taske vil skabe den sidste prik over i’et på dit outfit – og en Adax pung i eksempelvis kalveskind kan holde i mange år fremover. Så hvad leder du efter fra det populære mærke?

Populært i kategorien

Mærker  /  Adax (344)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (344)

Mærker  /  Adax (344)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (344)

Adax – dansk design med stolte traditioner

Adax har passion for kvalitet og design. Resultatet er en virksomhed, som siden 1982 har leveret flotte tasker og punge til mænd og kvinder – både i og uden for Danmarks grænser. Drømmen startede i en kælder, og forretningen voksede år efter år. Missionen har været klar fra start, og passionen har skabt en forretning, som stadig leverer smukke kvalitetsprodukter over hele verden – til stor glæde for kunderne.

 

Adax har rødderne dybt begravet i den danske designtradition – heraf mottoet ”Keep it simple”. Men i løbet af årene har de ikke været bange for at forny sig og samarbejde med anerkendte designere såsom Stine Goya, Soulland og Carin Wester.

 

Kvalitet i højsædet – altid

Produkterne fra Adax holder i den grad. Både når det gælder design og kvalitet. Derfor har vi udvalgt et stort sortiment af varer hos NEYE – og du finder dem alle her på siden. Materialet er altid læder, så du er sikret en fantastisk kvalitet.

 

Hvad leder du efter? Skal du til fest, er det måske en clutch eller Adax taske, der skal skabe det perfekte outfit. Og mangler du noget til at passe på pengene, er det nu, du skal finde den damepung eller herrepung, der holder i mange år fremover. Vælg én, der er klassisk og stilfuld, eller gør dig et lidt mere vovet valg med en mere moderigtig pung. Dog træder du aldrig helt ved siden af med en Adax pung, da alle designs er enkle i både farve og design.

 

Adax siger nej til ”Brug og smid væk”-samfundet, og derfor laves både tasker og punge i en god kvalitet, der holder i mange år fremover. Det har været missionen fra start – og den gør sig stadig gældende for Adax.

 

Adax tasker og punge hos NEYE

Er du interesseret i at læse mere om Adax, har vi sat fokus på netop dette brand i dette blogindlæg. 

Velkommen til NEYEs store udvalg af tasker og punge fra Adax. Her kan du både find en god gave til dig selv eller den, du holder af. Adax har flotte produkter til både mænd og kvinder, så du nemt kan finde det, du leder efter.