• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Adax cph

Adax cph

Adax cph er det stilsikre valg

Adax cph er en super lækker taske- og accessories-linje udviklet af Adax. Adax brandet byder på alt det, du har brug for inden for tasker og punge – både til hverdag og fest. Alle produkter er i en fantastisk kvalitet og i et design, som både kan være klassisk eller moderigtigt. Og Adax cph er helt unik i dets kombination af flot design, god kvalitet og tilgængelige priser.

Populært i kategorien

Mærker  /  Adax cph (109)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (109)

Mærker  /  Adax cph (109)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (109)

Dansk design til hele verden

Adax er et dansk designerbrand, som siden 1983 har leveret flotte kvalitetstasker og -punge til mænd og kvinder. Siden sin beskedne start i en kælder er Adax bare vokset og vokset. Passionen for det unikke har skabt en forretning, der den dag i dag stadig leverer smukke kvalitetsprodukter til glade kunder verden over.

 

Adax cph

Det unikke ved Adax cph er kombinationen af design, kvalitet og tilgængelige priser. Her betyder den bedste kvalitet ikke den højeste pris, og det er helt tydeligt, at Adax, sæson efter sæson, skaber deres lækre og funktionelle items med særlig øje for detaljen og med udgangspunkt i de nyeste trends.

 

Adax cph for kvinder

Den skønne damekollektion fra Adax cph rummer både mindre tasker som bæltetasker, clutches og crossbodies såvel som de lidt større tasker, blandt andet skuldertasker og shoppere. Uanset tasketype tilstræber Adax designs sig efter at skabe den fuldendte taske. Lige meget hvilken model, du vælger, vil du altså få dig en taske, du med sikkerhed vil takke dig selv for i meget lang tid.

 

Adax cph for mænd

Herrekollektionen fra Adax cph emmer af samme mængde kvalitet og stil som damekollektionen. De flotte items er ligeledes skabt med fokus på de nyeste trends, og så er Adax cph til herrer kendetegnet ved brugen af rå materialer, der skaber et flot og maskulint look. Herrekollektionen byder blandt andet på et udvalg af computertasker, arbejdstasker, rejsetasker, -punge og –toilettasker; Alle i lækkert skind af højeste kvalitet, hvilket kendetegner Adax.

 

Adax cph tasker og punge hos NEYE

Er du interesseret i at læse mere om Adax, har vi sat fokus på netop dette brand i dette blogindlæg.

 

Velkommen til NEYEs store udvalg af tasker og punge fra Adax cph. Her finder du de lækreste produkter til både mænd og kvinder – og selvfølgelig altid i den bedste kvalitet. En flot taske eller pung fra Adax cph er den perfekte gave, hvis du ønsker at forkæle dig selv, eller den du holder af. Se det flotte udvalg igennem, så finder du helt sikker det, du leder efter.