• Gratis afhentning i butik
  • Returner i butik
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

American Tourister

American Tourister

American Tourister – En amerikansk drøm, der gik i opfyldelse

American Tourister er en kuffert, der har været på farten igennem mange år. Brandet blev nemlig skabt tilbage i 1933 af amerikaneren Sol Koffler i Providence. Med en stærk tro på at kunne levere kvalitetsbagage satsede han hele opsparingen på at skabe bagagevirksomheden, der blev et hit blandt mange turister. Sol Koffler formåede at skabe et stærkt brand, der tres år senere blev solgt til Samsonite – hermed blev verdens førende bagagebrands forenet i samme virksomhed!

Populært i kategorien

Mærker  /  American Tourister (3)
Sorter stigende
 

Mærker  /  American Tourister (3)
Sorter stigende
 

Et af verdens førende bagagemærker

I dag hører American Tourister under Samsonite og udgør en af verdens førende bagagemærker. Mærket appellerer især til personer, der hellere vil bruge penge på ferien frem for bagagen – uden at gå på kompromis med kvalitet og design af kufferten eller håndbagagen. American Tourister tilbyder nemlig kufferter, hånd-bagagetasker og kabinetrolleys til overkommelige priser, så alle kan få en smart og praktisk kuffert til rejsen eller weekendopholdet. Hos American Tourister er det nemlig et ønske, at give alle mulighed for at fragte deres ejendele sikkert og designfuldt, når de rejser på ferie eller weekendophold. Derfor producerer de et stort udvalg af smarte, stilfulde, sjove og farverige kufferter, der passer til enhver smag. Du kan derfor med garanti finde en kuffert, der matcher din smag.

 

Eventyrlige kufferter

Kufferter skal ikke kun være flotte og rummelige – de må også gerne være sjove. Isæt når man er barn. Derfor producerer American Tourister smarte kufferter og tasker med Disney temaer til drenge og piger. Herved bliver det ekstra sjovt at pakke kufferten og rejse på ferie. Uanset om du søger en smart kuffert til en dreng eller pige, finder du hos Neye et udvalg af eventyrlige og kvalitetsbetonede kufferter med figurer fra Disneys populære film og tegneserier. Til en ægte prinsesse kan du derfor bestille en smart trolley og rygsæk med Disney Frost tema, der vil glæde enhver pige med prinsessedrømme. Skal du bestille en flot kuffert til en sand superhelt, finder du også den smarte Spinner med tema fra Marvels Legends, der vil dupere en ægte superheltefan. I vores eventyrlige udvalg af kufferter og rejsetasker finder du derfor et smart udvalg til både drenge og piger.

 

Hardcase – en beskyttelse i særklasse

De smarte og eventyrlige Disney kufferter fra American Tourister fås kun som hardcase kufferter med flot print på for- og bagside, der gør kufferten ekstra spændende at have med på tur. Med en hardcase kuffert er du og dit barn sikret en beskyttelse i topklasse, da hardcase kufferten sikrer ejendelene mod bump og stød, der kan forekomme på kuffertens rejse fra den ene destination til den anden. Dermed skal I ikke bekymre jer om indholdets tilstand, der med garanti når uskadt frem til jer. De smarte hardcase kufferter er endvidere praktiske at pakke tøj og sko ned i, da flere af kufferterne er opdelt i to rum, hvorved din bagage kan rumme endnu mere. Tag derfor et kig på det eventyrlige udvalg af flotte American Tourister kufferter hos Neye og find en kuffert med dit barns yndlings Disney Eventyr!