• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Aries Travel

Aries Travel

NEYE’s eget kuffertmærke, Aries Travel, har til formål at tilbyde et gennemtænkt design, der gør din rejse på ferie, med arbejdet eller noget helt tredje så let som overhovedet muligt. Kufferter fra Aries Travel har nemlig et funktionelt design, der sørger for, at dine ting ikke bliver kastet rundt og rodet sammen under turen. Derudover er det nemt at finde lige netop det, du har brug for i kufferten, når du er på farten, fordi lynlåsene er placeret strategisk og let tilgængeligt. Der er endvidere tænkt på sikkerheden, da alle kufferter er udstyret med låse, således at det kun er dig selv, der kan få fingrene i indholdet. Aries Travel kufferterne er designet således, at de er lette at finde på bagagebåndet samtidig med, at de er flotte, stilrene og findes i farver, der passer til enhver smag.

Populært i kategorien

Mærker  /  Aries Travel (29)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.     |  
 7.   
 8. |  
Se alle (29)

Mærker  /  Aries Travel (29)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.     |  
 7.   
 8. |  
Se alle (29)

Aries Travel kuffert

Her på neye.dk er vi glade for at være de eneste, der tilbyder Aries Travel kufferterne, fordi vi selv ved hvilken arbejdsindsats og kvalitetsbevidsthed, der ligger bag produkterne. I vores udvalg kan du finde forskellige slags kufferter – trolleys, spinners og kabinekufferter.  Kufferterne findes i et hav af forskellige farver og størrelser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top, imens priserne er i bund. Alle skal nemlig have råd til en god kuffert.  

Et stort udvalg, der rummer det du har behov for

Rejser du meget på korte ture eller frem og tilbage med fly, bus eller tog, har du sikkert brug for en kuffert, der er let at transportere, og som både kan tages med op i flykabinen eller let lægges op på bagagehylden. Derfor tilbyder vi også en række kabinekufferter i forskellige farver og former, blandt andet Rocket Z-Lite modellen i blå, der kun vejer 2,1 kg og kan indeholde hele 34 liter. Kufferten har teleskophåndtag og indeholder indvendige stropper.

Skal du ud på en lidt længere rejse, hvor mere bagage er nødvendig, kan vi anbefale spinneren Charger Z-Lite, der kan indeholde op til 64 liter og kun vejer 3,2 kg. Derudover har kufferten fire hjul, der gør det super let at få den fra a til b, selvom den er meget tung.

Er det den helt store model, du er på udkig efter, kan du med fordel slå musen forbi Aries Travel Rocket Z-Lite kuffert, der kan indeholde helt op til 94 liter og vejer 3,6 kg. Så er der plads til mange flere ting i kufferten, når du skal ud på en længere rejse. Her hos neye.dk ønsker vi blot, at ferien bliver så afslappet som muligt. Når du køber kufferter og andre tasker og accessories fra neye.dk, kan du kvit og frit returnere dine køb i en af vores landsdækkende NEYE butikker. Du kan endvidere også selv afhente din pakke i en af butikkerne og dermed få leveringen gratis. Så det er ved at være småt med undskyldningerne for ikke at anskaffe dig den nye kuffert, som du så længe har overvejet. Med gode priser og høj kvalitet, kan du finde det, du mangler på neye.dk.