• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Becksöndergaard

Becksöndergaard

Becksöndergaard er et dansk mærke, der laver accessories, og som blev grundlagt i 2003 af de to kvinder Lis Beck og Anna Søndergaard. Deres design er skandinavisk inspireret og har fokus på farver og en levende identitet. Mærket blev især kendt på deres smukke punge lavet af åleskind. I 2015 tilføjede de en ny taskekollektion, ”Rebellious Love”, som er gennemsyret af mærkets DNA. I deres tasker er der fokus på råt læder og sofistikerede detaljer.
Udvalget af Becksöndergaard tasker er meget bredt, og du finder for eksempel skuldertasker, clutches, håndtasker m.m.

Hos neye.dk har vi et stort udvalg af de mange fine punge og takser fra Becksöndergaard, så du altid kan være sikker på at kunne finde de nyeste modeller fra mærket, og at der er en taske eller pung, som vil falde i din smag og matche dit behov. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Becksöndergaard (74)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (74)

Mærker  /  Becksöndergaard (74)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (74)

Tasker i alle afskygninger fra Becksöndergaard


En ordentlig taske er en uundværlig ting for de fleste kvinder. Der er her, vi kan have vores telefon, dankort og nøgler, når vi er i byen, og det er her, vi kan opbevare alt det rod, vi slæber rundt på til hverdag. Derfor er det også vigtigt at finde en taske, som passer til de behov, du har. En taske må gerne være praktisk, men den skal helst også være smart. Hvis du køber en taske fra Becksöndergaard, kan du være sikker på at få begge dele.

Becksöndergaard laver et hav af forskellige tasker, som passer til mange forskellige lejligheder. For eksempel kan du finde en fin clutch, som vil passe perfekt til at have med i byen. Du kan både få en clutch, hvor det er muligt at sætte en skulderrem i, så den er nemmere at danse rundt med, og du kan få fine og elegante kasser med glitter, som bliver et statement i sig selv.

Fra Becksöndergaard kan du også få de lidt større tasker. For eksempel laver de mange forskellige crossbody og skuldertasker i varierende størrelser og former, som er oplagte at bruge til hverdag, hvis du skal en tur rundt i byen eller på arbejde, hvor du ikke har behov for at have så mange ting med. Her kan du for eksempel finde nogle super rå tasker i kraftigt skind og med fede kæderemme.

Punge i åleskind fra Becksöndergaard


Det var deres lækre punge af åleskind, som Becksöndergaard i sin tid blev kendte for. Og de er da også stadig at finde i deres sortiment. Pungene af det fine skind er ret elegante og fås i mange fine farver, former og størrelser. Du kan dog også finde punge fra Becksöndergaard, som ikke er af åleskind, men som til gengæld er lavet af lækker læder. Disse punge har et mere råt look.

Når du køber en pung eller taske fra Becksöndergaard, kan du være sikker på, at din nye pung eller taske kommer hurtigt frem. Vi bestræber os nemlig på at levere dine varer inden for 2-3 hverdage. Hvis du bestiller for over 399 kroner, betaler vi fragten. Du kan også både hente og returnere dine varer gratis i vore butikker.