• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Bellroy

Bellroy

Nu er det slut med at rende rundt med en bule i bukserne. Det australske brand Bellroy har specialiseret sig i enkle og pladsbesparende punge i det blødeste læder, som har en slank profil og forenklet tilgang til opbevaring af dine penge og kreditkort. Den første Bellroy pung blev købt tilbage i 2010, men allerede i år 2000 begyndte designerne bag at nytænke pungens design og funktionalitet. Drivkraften til designet af denne nye og slankere pung udsprang af et behov for, at skabe noget som passede bedre til moden og tidens trends med slankere og tætsiddende tøj og som samtidig gjorde pungen mere funktionel.

Konceptet bag Bellroys punge er at gøre det nemmere for dig, at nå de kort som du bruger oftest. De kort som sjældent bruges ”gemmes længere væk”. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Bellroy (36)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.     |  
 7.   
 8. |  
Se alle (36)

Mærker  /  Bellroy (36)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.     |  
 7.   
 8. |  
Se alle (36)

Innovativt design

En af hemmelighederne bag den slanke og enkle pung er den innovative fremstilling med et enklere og pladsbesparende design. Dine mest brugte kreditkort er lige ved hånden, mens andre er gemt lidt mere væk. Samtidig nytænkte designerne bag Bellroy pungens konstruktion, som primært består af læder og syninger, således at meget materiale kunne skæres fra, hvilket yderligere var med til at slanke pungens profil.
Når du køber en pung fra Bellroy, er det en investering for livet - med det moderne og nytænkende design, går du ikke galt i byen med en pung fra Bellroy.

Punge fra Bellroy har derfor ikke blot et nytænkt design, men også et innovativt indhold.

 

Hvorfor Bellroy?

Navnet Bellroy kommer fra sammensætning af de to områder Bells Beach og Fitzroy. Bells Beach er surfers paradiser, som ligger lige i starten af Australiens ’Great Ocean Road’, som er den vej der løber langs Australiens sydøstkyst, og er en velbesøgt seværdighed. Fitzroy er Melbournes svar på SOHO – de kreative kunstneres kvarter, hvor der er fyldt med kunst, brands og barer på hvert gadehjørne. Det er i sammensmeltningen af disse to verdner, at mærket Bellroy findes og trives.