• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Belsac

Belsac

Belsac er en blanding af italiensk design, fransk elegance og solide nordiske rødder. Navnet Belsac kommer af de franske ord belle sac, der betyder smuk taske. Og det er netop, hvad Belsac leverer; smukke produkter, der emmer af temperament, elegance og danske rødder. I 1971 etablerede den blot 21-årige Poul Hansen den danske virksomhed Belsac, som i dag ledes af designeren Camilla Dalager. Camilla har med sin fantastiske blanding af kærlighed, passion og en god portion erfaring markeret brandet Belsac som et af de absolut bedste accessory-brands, du kan finde. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Belsac (215)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (215)

Mærker  /  Belsac (215)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (215)

Belsacs popularitet

Forklaringen på populariteten skal findes i Camillas stilsikre øje. Foruden at have sans for tendenserne her og nu, mikser Camilla også feminisme, modernitet og en god portion mod – og det rammer bredt hos stilbevidste mænd og kvinder verden over. Derudover er Camilla også i stand til at tænke længere end blot kvalitet og design. Funktionaliteten er mindst lige så vigtig, for som hun selv udtaler: ”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men elske den for evigt på grund af funktionaliteten. ” Det er ikke svært at mærke og se, at produkter fra Belsac er lavet ud fra den perfekte opskrift bestående af mange års erfaring, ærlighed, kvalitet og godt design, der går hånd i hånd med høj teknisk kunnen. Det er derfor heller ikke uden grund, at flere topmodeller har valgt at repræsentere brandet - heriblandt Gertrud Hegelund, Juliane Grüner og Josephine Skriver.

Her hos NEYE er vi utroligt glade for at kunne præsentere vores store udvalg af produkter fra Belsac. Et udvalg, der består af blandt andet punge, cross-body-tasker, håndtasker og computertasker. Alt sammen til rigtig gode priser, der stemmer overens med kvaliteten.  

 

Kvalitetssikret læder og noget for enhver smag

Belsac har høje krav til de materialer, der anvendes i produktionen. Materialerne skal være i absolut topklasse, og derfor fremstilles produkter fra Belsac af læder der, inden det bliver anvendt til fremstilling af tasker, kvalitetssikres her i Danmark. Hver eneste lille detalje er overvejet nøje, og vores udvalg af Belsac tasker og punge rummer med garanti noget, der falder i din smag. Skal du bruge en taske til hverdagsbrug, kan du finde både den helt klassiske, sorte skuldertaske, der passer til alt i dit klædeskab, og et stort udvalg af cross-body-tasker i et væld af forskellige farver. Skal du til bryllup eller en anden stor begivenhed, kan du også finde stilsikre clutches i mange forskellige farver, så du nemt kan finde en, der passer perfekt til din kjole. Er du mere på udkig efter din nye taske til arbejdet, tilbyder vi et udvalg af både skuldertasker og rygsække fra Belsac.

Vælger du Belsac, kan vi garantere, at du får en taske, der holder i rigtig mange år, både kvalitetsmæssigt og stilmæssigt. Det er med andre ord rigtig svært at gå galt i byen med en taske fra Belsac. Skulle du alligevel ende med en taske, der ikke lige var det helt rigtige alligevel, tilbyder vi landsdækkende bytteservice. Det vil sige, at du kan gå ind i en hvilken som helst af vores butikker og bytte dit produkt – og det er selvfølgelig ganske gratis at få byttet din taske fra Belsac til en anden model. Vi er dog ret sikre på, at søgningen for de fleste stopper her, og at du finder den taske, du så længe har ledt efter.