• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Björn Borg

Björn Borg

Her hos neye.dk har vi selvfølgelig også et stort udvalg af Björn Borg rygsække, shopping bags, skuldertasker, paraplyer og penalhuse. Björn Borg var en tennisspiller i verdensklasse, og det samme er produkterne. Kvaliteten og det stilrene går hånd i hånd på bedste vis, og prisen skal du ikke bekymre dig om – den er selvfølgelig tilpasset dig og dit budget.

Populært i kategorien

Mærker  /  Björn Borg (24)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.     |  
 5.   
 6. |  
Se alle (24)

Björn Borg

Vi kender alle sammen den svenske tennisspiller i verdensklasse, Björn Borg, der med sine fantastiske tennisevner, sit smukke ansigt og generte væremåde har fundet en vej ind i de flestes hjerter.  Kender man ikke Björn Borg som den verdensberømte tennisspiller, kender man stensikkert til brandet Björn Borg. Det er især Björn Borgs ikoniske underbukser, der uden tvivl kan genkendes af de fleste. Men gruppen bag Björn Borg-brandet producerer ikke kun underbukser og sportstøj. De producerer også fodtøj, tasker og briller. Björn Borgs produkter er blevet meget populære og sælges på over 30 markeder verden over. De står selv for alt fra at producere deres produkter til at sælge dem, hvilket betyder at de selv har fuldstændigt styr på, at kvaliteten hele tiden er i top – i alle aspekter af produktionskæden. Björn Borgs popularitet skyldes deres unikke kombination af sport, mode og et fantastisk fit på kroppen, og deres målgruppe er personer, der elsker at være aktive og gerne vil se godt ud samtidig – direkte i tennisspilleren Björn Borgs ånd. 

 

Et bredt udvalg af Björn Borg

Vores udvalg af Björn Borg produkter spænder bredt med alt fra tasker til paraplyer og penalhuse. Er du på udkig efter en taske, kan du overveje messenger 13” modellen i enten lyserød eller grå. I messenger 13” er der nemlig plads til en 13 tommers computer. Var det mere en rygsæk du havde tankerne, kan du undersøge om 15” curve core rygsækken passer til dine behov. Rygsækken har plads til din 15” computer og har en separat laptop/tablet lomme, samt flere andre lommer og en organizer, så du let kan holde styr på dine ting, når du er på studiet eller arbejdet.

Derudover tilbyder vi også den sorte Core sportstaske, der kan transportere dit sportstøj og sportsudstyr sikkert frem og tilbage fra træning. Sportstasken har et stilfuldt design, så du fyldt med overskud kan træde ud på gaden efter en god tenniskamp eller en hård træning i træningscenteret. Mangler du et penalhus, kan du også finde det enkle og stilfulde lilla penalhus med et sejt Björn Borg logo udenpå. Der er ingen tvivl om, at Björn Borg brandet er og bliver et af de mest populære, du finder på det danske marked såvel som det internationale.

Køber du din Björn Borg taske her på neye.dk, kan du forvente en leveringstid på blot 2-3 hverdage. Vil du gerne undgå at betale fragt, kan du smutte ned i en af de landsdækkende NEYE butikker og hente din pakke selv. Har du – mod forventning – brug for at returnere din nyindkøbte Björn Borg paraply, penalhus eller taske, kan du også gøre dette helt gratis i alle vores butikker. Det skal være let og ansvarligt at handle – og det er det, gør vi alt for, at det skal være. Køber du din Björn Borg taske her på neye.dk eller i en af vores NEYE forretninger går en del af overskuddet nemlig til Kræftens Bekæmpelse. God fornøjelse med din shopping!