• Gratis afhentning i butik
  • Returner i butik
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici skaber smukke og elegante tasker I ægte italiensk skind. Deres tasker og punge er kendetegnet ved, at der er et særligt fokus på detaljer og afslutning.
Claudio Ferricis designs, hvad enten der er tale om småvarer som punge og clutches eller større styles som shoppere, skuldertasker og håndtasker, udføres med fokus på kunden og slutbrugeren. Claudio Ferricis designs er er skabt til selvbevidste kvinder og de krav, som den moderne kvinde stiller til sin taske i dag. I alle taskerne fra Claudio Ferrici finder du derfor, alle de små detaljer og funktioner, som gør en kvindes liv lettere.

Alle tasker og punge fra Claudio Ferrici er fremstillet i det fineste italienske læder. Brugen af et naturligt materiale resulterer i, at hver enkelt taske får sin egen distinktive karakter og tekstur - og med tiden farve. Det er denne autenticitet i Claudio Ferricis tasker og punge, som gør hver enkelt style unik.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Dametasker og punge fra Claudio Ferrici er kendetegnet ved at have et klassisk og elegant udtryk. Claudio Ferrici er til dig, der kan lide enkle tidsløse linjer, smukke detaljer og italiensk kvalitet.
Hos NEYE finder du et varieret udvalg af bl.a. skuldertasker, håndtasker og punge fra Claudio Ferrici. Er du på udkig efter en smuk kvalitetstaske, i et design som holder moden de næste mange år, er en taske fra Claudio Ferrici et godt valg. Det tidsløse design og de enkle linjer sikrer, at en taske eller pung fra Claudio Ferrici aldrig går af mode.
Taskerne er sande klassikere, som er fremstillet i ægte italiensk skind.