• Gratis afhentning i butik
  • Returner i butik
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Coccinelle

Coccinelle

Coccinelle – Italiensk luksus

Coccinelle er et italiensk luksusmærke, som blev grundlagt i den italienske by Parma i 1978 af Mazzieri familien. Det er også her Coccinelle har sit hovedkvarter i dag. Hos Coccinelle er der fire hovedelementer, som altid vægter højt, når de skal designe nye tasker og accessories: øje for detaljen, kvalitet, raffineret design og opmærksomhed på de nyeste tendenser. Sammen er disse elementer med til at skabe de karakteristika, som kendetegner mærket. Sofistikeret stil og italiensk design.

Populært i kategorien

Mærker  /  Coccinelle (11)
Sorter stigende
 

Elegante tasker i flot design

Hvis du leder efter en taske, som er elegant og moderne, vil en taske fra det italienske mærke Coccinelle med stor sandsynlighed være et rigtig godt valg for dig. Hos Coccinelle har de nemlig fokus på hele tiden at være med på de nyeste tendenser inden for modeverdenen, og derfor vil en taske fra Coccinelle passe godt til den modebevidste kvinde, som leder efter en taske eller pung af en god kvalitet.

Taskerne fra Coccinelle har et enkelt design med flotte detaljer, som er med til at skille taskerne ud fra resten af mængden. Det er de fine detaljer, som er med til at gøre taskerne til noget særligt, der kan være med til at fuldende dit outfit.

Hos neye.dk har vi et bredt udvalg af de lækre tasker fra Coccinelle. Du kan blandt andet finde smarte tasker, som vil passe rigtig godt, hvis du skal have en fin taske med i byen, hvor du kan opbevare de mest nødvendige ting. Vi har også større tasker, som nemt kan bruges til hverdag, så du kan tage på arbejde og klare dine ærinder med stil. Flere af de flotte modeller fra Coccinelle fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, som passer bedst samen med din stil.

 

Coccinelle er lig med høj kvalitet

Der findes mange tasker, som har et flot og særligt design. Men når du skal finde din næste taske, som du kommer til at bruge de fleste dage, er det også vigtigt, at kvaliteten er i orden. For hvis både kvalitet og design spiller sammen, kan du være sikker på at få en taske, som du vil være rigtig glad for i mange år frem.

Hos Coccinelle designer de altid deres tasker og accessories i den bedste kvalitet af læder, så deres produkter kan holde i mange år og stadig være smukke. For mærket er det også vigtigt, at der altid er fokus på detaljen. For det er den lille detalje, som kan være med til at gøre den store forskel, og som gør tasken til noget særligt. Både detaljen i forhold til taskens design, men også i forhold til, hvordan den bliver produceret. Derfor har Coccinelle styr på detaljerne helt ned til den mindste syning.

Når du køber en ny taske er det vigtigt, at du tager dig godt af den, så den kan holde i mange år. Derfor er det vigtigt, du husker at give din taske den rigtige pleje. Under de enkelte produkter her på siden, kan du derfor blive klogere på, hvilke plejeprodukter, som er de helt rigtige til din nye taske.