• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

DKNY

DKNY

Find den gode stil med tasker fra DKNY

Donna Karan New York, eller DKNY, er kendt af de fleste. Mange forbinder brandet med deres lækre parfumer, som kan kendes på den æble-inspirerede flaske, men DKNY er meget mere end parfumer. De er også kvalitet, design, håndtasker og en helt særlig fornemmelse for New Yorks unikke ånd. Hos NEYE finder du et stort udvalg af DKNY, og vi er hele tiden på udkig efter nye varer fra det kendte brand. DKNY’s kollektion favner både tasker til hverdagen, uanset om det er business eller jeans looket – og naturligvis også tasker, som vil understrege det festlige outfit. Hvilken leder du efter?

DKNY føres ikke i alle NEYE butikker.

Populært i kategorien

Mærker  /  DKNY (77)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (77)

Mærker  /  DKNY (77)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (77)

Donna Karans vision

DKNY blev etableret i 1984 af designer og modeskaber Donna Karan, og Stephen Weiss. Karan havde en klar vision, nemlig at kombinere komfort med luksus og det praktiske med det eftertragtede. Ifølge Donna Karan selv, skyldes hendes succes, at hun lader sine kvindelige instinkter komme til udtryk i hendes designs.

 

New York

DKNYs mission er at repræsentere New Yorks sjæl og liv. Dette kommer til udtryk gennem de eksklusive designs, som emmer af de højeste standarder, når der kigges på kvalitet, kreativitet, integritet og udvikling. Herudover lykkedes DKNY med at kreere items, som opfylder dagligdagens behov og designs, som kan bruges på arbejdet såvel som til en aften ude.

 

Tasker til alle formål

DKNY er også med helt fremme i modeindustrien, når det kommer til tasker. Taskerne fra Donna Karan New York appellerer til den moderne kvinde, som ønsker produkter af bedste kvalitet med et feminint og klassisk udtryk. Taskekollektionerne byder på mange modeller, blandt andet håndtasker, punge, skuldertasker og clutches, og her er der virkelig kræset for detaljerne. Taskerne fremstilles af det lækreste skind og findes i flere farver lige fra den klassiske sorte til en dyb rød eller en let og sommerlig lys grå eller blå.

 

Hvad end du mangler en håndtaske, du kan bruge på arbejdet sammen med dit bedste businesslook, til shoppeturen iført jeans og T-shirt, eller som du kan have med til fest, kan du ikke gå galt i byen med en smuk taske fra DKNY.

 

DKNY tasker på neye.dk

Er du klar til at købe din nye DKNY taske, kan du finde den lige her hos NEYE. Her på vores webshop finder du et stort udvalg af de flotte tasker. En taske kan være den perfekte gave, hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en, du holder rigtig meget af. Med en flot clutch er du klar til de festlige aftner ude, og med en shopper har du plads til alt det, du har brug for, når du er en hel dag væk hjemmefra.

 

Vi har samlet udvalget, så du nemt og hurtigt kan finde det, du leder efter. Når du køber en taske hos NEYE, støtter du NEYE Fonden, hvis formål er at støtte kampen mod kræft. Velkommen til vores store udvalg fra DKNY.