• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Eastpak

Eastpak

Eastpak er efterhånden blevet kendetegn for den cool amerikanske kultur. I 1952 startede Eastern Canvas Products, Inc. med at lave duffel-tasker til den amerikanske hær, og det er især også leveringerne til hæren, der har skabt den kvalitet, som du i dag finder i alle Eastpaks produkter. Det var først i 1976, at Mark Goldman, sønnen til ejeren af firmaet, opdagede det store marked for militærtasker af høj kvalitet, der var blandt de unge studerende. Det var her, at navnet Eastpak opstod.

 

Populært i kategorien

Mærker  /  Eastpak (110)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (110)

Mærker  /  Eastpak (110)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (110)

Eastpak

Kvaliteten på Eastpaks produkter er så god, at Eastpak i 1984 blev de første nogensinde til at give en livslang garanti på deres produkter. Af lovmæssige årsager er den garanti nu sat ned til 30 år – men det er heller ikke så ringe endda.

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Det er også derfor, at de er så gode til at inddrage folk i udvikling af produkter. I 2016 hev de blandt andet verdenskendte kunstnere og designere ind til et fælles projekt, der havde til formål at skabe opmærksomhed omkring HIV/AIDS, og hvor overskuddet af salget går til velgørende formål. Derudover er det i høj grad det almindelige menneske, der er i fokus, når Eastpak udvikler nye produkter. Blandt andet har de her i 2016 sat fokus på urban mobilitet, der er målrettet dem der bor, arbejder og leger i byen. 

Det er selvfølgelig heller ikke et tilfælde, at du kan finde et fantastisk udvalg af Eastpak bæltetasker, duffelbags, penalhuse og rygsække her hos neye.dk. Med et Eastpak produkt kan du altså være sikker på, at du laver en investering, der holder et helt liv - eller i hvert fald 30 år.

Vi har helt sikkert også noget der passer til dig

I vores udvalg af tasker og andre accessories kan du finde både cool mønstre og prints, men også det helt klassiske med en enkelt farve. Vi har alt fra det enkle til det komplicerede. Har du brug for en pung, kan du finde den simple pink velcropung og den grå eller sorte Crew Pung, der nemt passer i lommen. Har du brug for en rejsetaske, kan du finde den bløde Tranverz-rejsetaske på hjul i flere forskellige farver og størrelser.

Du finder også cross-body-tasker som modellen The One, eller hvad med en af de populære og smukt designede Padded Pak’r? Er du mere til Egghead modellen med de mange rum, så du kan holde styr på dine papirer og bøger i tasken, finder du den også her på neye.dk. Skulle du have bestilt en taske, der ikke lige falder i din smag alligevel, kan du altid gå ned i en af vores mange og landsdækkende NEYE butikker og returnere dine varer.  Alle skal have råd til at være cool og kvalitetsbevidst, og derfor sørger vi også altid for overkommelige priser på alle vores produkter.