• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Epic

Epic

Det svenske firma EPIC laver produkter der, ved altid at være på forkant med lette, innovative materialer og kvalitetssikre valg, har gjort EPIC til en del af den absolutte verdenselite indenfor fremstilling af kufferter og rejsetasker. Med andre ord giver EPIC dig kufferter, rejsetasker og rejsetilbehør, der holder i mange, mange år. EPIC ved, at rejser handler om at opleve verden og menneskerne omkring os og om at være på eventyr, uanset om man skal afsted med arbejdet eller bare for sjov. EPIC’s motto er, at enhver rejse fortjener at være EPIC! Deres egen rejse startede i Göteborg i 2004 – med en vision om at skabe kufferter og rejsetasker med godt design og innovativ tænkning.  

Populært i kategorien

Mærker  /  Epic (81)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (81)

Mærker  /  Epic (81)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (81)

Epic – en problemløser.

 

Når nye produkter skal udvikles tager de altid udgangspunkt i problemløsning – oplever folk ofte problemer under deres rejse, såsom besværlige lynlåse, der gør det svært at åbne kufferten, når det skal gå stærkt? Eller måske problemer med at genkende kufferten på rullebåndet? EPIC tager højde for disse problemer – både i udviklingen af nye produkter og i videreudviklingen af eksisterende.

Netop derfor er vi hos NEYE stolte af at kunne præsentere vores utrolige udvalg af EPIC kufferter, rejsetasker og rejsetilbehør, der sikrer dig en let og flydende rejse - både når du skal afsted, under dit ophold og på hjemturen. Shop rundt mellem vores produkter fra EPIC. Vi lover dig, at du nok skal finde en kuffert, der passer til dit behov, og til en pris, der er til at overskue.

 

Lette materialer og bedst-i-test

 

På hjemmesiden Bedst-i-test.nu er der ingen grænser for, hvor pæne ord EPIC kufferter får med på vejen. På hjemmesiden skriver testerne blandt andet: ”Vi havde ekstremt høje forventninger inden testen af den nye model, Phantom. Vi blev ikke skuffede. ” Ligeledes fremgår det, at: ”Epic er så sikre på kvaliteten, at de har markedets længste garanti. Hvis kufferten på nogen måde går i stykker inden 7 år efter købet, udskifter Epic de defekte dele eller giver en helt ny kuffert, også selvom det er flyselskabets fejl. ” I 2016 vandt EPIC Phantom-kufferten altså kufferttesten hos Bedst-i-test.nu. Blandt andet på grund af den gennemtænkte indretning. Kufferten bliver derudover kaldt både stilren og funktionel - og sidst men ikke mindst god til prisen. EPIC’s produkter fremstilles med omtanke på miljøet i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Der er derfor ingen tvivl om, at EPIC er et af de bedste mærker, du kan finde.

Udover Phantom-kufferten tilbyder vi selvfølgelig også en lang række andre produkter fra EPIC, heriblandt indkøbstrolleys, bæltetasker, toilettasker og computersleeves. Tjek blandt andet den sorte Explorer-rygsæk ud, eller undersøg hvilke funktioner du kan få ved køb af den blå Freestyle-rygsæk. Du kan finde tasker og tilbehør i alverdens farver. Blandt andet den zebrastribede indkøbstrolley, der sætter lidt liv i en ellers vintermørk gade. Det er svært at finde ulemper ved EPIC’S produkter. Deres vision om problemløsning sørger nemlig for, at det bliver svært for dig overhovedet at løbe ind i problemer. Så hvad venter du på? Eventyret starter lige her – og det bliver EPIC.